Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 519 / 2 / 0
Co prawda już czytałem o połączeniu selegiliny i 2C-T-7 że da się przeżyć, ale coś kiepsko się czuję i na wszelki wypadek wziąłem 20mg oksazepamu. Pytanie do świetlistego czy ten miks jest po prostu potencjalnie niebezpieczny, czy sobie wkręcam po prostu?
  • 2497 / 49 / 0
sele z 2c-t-7 w niedzuych ilosciach nie bedzie niebezpieczne, jesli zachowasz diete jak dla ayahuaski, w innych przypadkach tez raczej nic ci sie nie stanie, jesli nie pzesadziles z dawkami. Bylem swiadkiem(i w sumie inicjatorem :D ) zjedzenia 2c-t-7 przez dwie osoby na selegilinie, jedna zjadla jakies 20mg, druga 50 i obie nie mialy zadnych problemow, ale w takich przypadkach roznie bywa, trzeba byc ostroznym.
Jakie dawki sele i 2c-t-7 i w jakim sensie kiepsko sie czujesz? Masz zespol serotoninowy? Silne nudnosci? Nadmierna stymulacja? Zmierz sobie cisnienie, bo z tej strony moze nadejsc ryzyko hypertension crysis. Masz jakies leki obnizajace cisnienie? jesli tak, to trzymaj je w pogotowiu.

@c-t-7 to najgorszy z 2c-x do takiego mixu, bo sam z siebie jest MAOI(typu A).

Ciekawe co to za osoby ;]
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2010 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 2 / 0
sele 5mg, 2c-t-7 ok 23mg. Ale już się czuję dobrze, mierzyłem sobie temperaturę więc ZS nie mam. Niestety parę dni temu mi się wyczerpały baterie w ciśnieniomieżu więc nie wiem jakie mam ciśnienie, ale myślę że całkiem w normie. Dodam no koniec że może to niebezpieczny miks ale z pewnością :heart: :heart: :heart: :heart: prawie jak candyflipping

Dodano 28 czerwca 2010, 17.33:
Przy jaki ciśnieniu dzwonić po pogotowie? %-D Dodam że o ile mój ciśnieniomież się nie zjebał to mam 154/48
edit: skoro nie dostarczam organizmowi nowej tyraminy to myślę że będzie dobrze.

Scaliłem posty #czeslaw
  • 2497 / 49 / 0
Przedziwaczne to cisnienie, moze krzywo go zalozyles? W trakcie pomiaru wylapuje wszystkie udezenia serca, czy lapie co kilka? Ja bym zaczal sie martwic, jak bym mial tak ze 180/100, albo wiecej, jak jest ponizej, ale wysoko, to co najwyzej staram sie nic nie jesc, nie palic fajek ani nie skakac za bardzo.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 2 / 0
Mierzyłem wiele razy i wyniki były powtarzane, następnym razem dieta co by się nie zamartwiać.
  • 634 / 4 / 0
Yyy jakby zaczac.. wpierdolilem w siebie 2 z 3 takich tablet i mam przerost w chuj. To co ja mialem nazywalo sie Shrooms, ale wygladalo identycznie. Link do tego: http://www.sklep-euforia.pl/197,ssrooms.html

Wiem (troche za pozno, kurwa calkowicie) ze zmiskowalem MBZP i TFMPP w ilosciach ZA DUZYCH nie majac jakejkolwiek stycznosci z tymi substancjami wczesniej. Pytanie co zrobic, aby sie uspokoic psychicznie (serce normalnie pracuje), nie spalem nocke wczesniej i od 20 do 10 rano wczoraj wciagnalem nosem polowke kokolino jesli to jest wazne. w bani mam cos czego nie da sie opisac w tym momencie, najchetniej bym zasnal ale wiem ze nie da rady. Za chwile wpadnie do mnie ziomek i moze sam ten fakt mnie jakos uspokoi, ale jakis pomysl na zniszczenie tego mixu by sie przydal. Szybko
  • 2497 / 49 / 0
DamnFrequency pisze:
Yyy jakby zaczac.. wpierdolilem w siebie 2 z 3 takich tablet i mam przerost w chuj. To co ja mialem nazywalo sie Shrooms, ale wygladalo identycznie. Link do tego: http://www.sklep-euforia.pl/197,ssrooms.html

Wiem (troche za pozno, kurwa calkowicie) ze zmiskowalem MBZP i TFMPP w ilosciach ZA DUZYCH nie majac jakejkolwiek stycznosci z tymi substancjami wczesniej. Pytanie co zrobic, aby sie uspokoic psychicznie (serce normalnie pracuje), nie spalem nocke wczesniej i od 20 do 10 rano wczoraj wciagnalem nosem polowke kokolino jesli to jest wazne. w bani mam cos czego nie da sie opisac w tym momencie, najchetniej bym zasnal ale wiem ze nie da rady. Za chwile wpadnie do mnie ziomek i moze sam ten fakt mnie jakos uspokoi, ale jakis pomysl na zniszczenie tego mixu by sie przydal. Szybko
Czyli, ze badtrip? Dude, o tej poze to moze byc ciezko ze zbiciem badtripa, zwlaszcza, ze najlepszy sposob to byloby uspienie cie wzgledne, co by spowodowalo, ze bys spal docelowo, nie wiem, czy chcesz to tak rozegrac. Z delikatnych sposobow na uspokojenie sie, to w aptekach masz aviomarin, na nudnosci i chorobe lokomocyjna, a ty masz w pewnym sensie taka chorobe lokomocyjna, tylko ze w glowie ;p
To kup ten aviomarin(a jak uznasz, ze nie dasz rady, to niech go kupi ten twoj znajomy) i zjedz 2 tabletki, mozesz popic nieduzymi ilosciami alkochlu, 1-2 piwka, zapal sobie papierosa, postaraj sie ukladac mysli w glowie, po jakich 40minutah powinno ci sie poprawic. Jak masz jakies banany, to je zjedz, zmniejsza poranne psychiczne skutki.
Jest tez druga opcja, czyli zamiast aviomarinu kupujesz 2, albo 3 opakowania thiocodinu. Zawarta w nich kodeina powinna bardzo pomoc twojej psychice, jednak kodeina to juz mimo wszystko powazny narkotyk, i takie tam.
No i oczywiscie powinienes posluchac spokojnej muzyki, skupic sie na odbieraniu dzwiekow, obserwowaniu otoczenia, dopoki nie bedziesz czul, ze wrocila ci kontrola.

Chyba, ze znajdziesz w domowej apteczce leki takie jak: olanzapina, risperidon, chloropromazyna, diazepam, alprazolam, klonazepam, etc, nawet hydroxyzyna sie bedzie nadawac. To sa nazwy substancji czynnych, nie lekarstw, musialbys sie przyjzec, co jest napisane na opakowaniu i jaki jest sklad, zeby sprawdzic, czy nie masz czegos z tych, co wymienilem.

Moze zrob sobie herbate i ja wypij? Albo zajmij sie jakas czynnoscia wymagajaca skupienia, np. pozszywaj dziury w spodniach, odkurz podlogi, narysuj szczesliwego sledzia, czy cos w tym stylu ;)
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2010 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 809 / 15 / 0
ej, boję sie o siebie, po raz drugi w zyciu. wczoraj od 12 do 23 poszło mi 1,5 grama mefedronu, dziś po północy wjebałem najpierw z 30mg a pozniej 20mg MDPV,

mam sieczkę w głowie, źrenice jak talerz, serce łomocze a mnie wciąż trzyma, 9 godzin, juz mi sie nudzi, chce isc spać.

Co mam robic, pewnie nic?
  • 2497 / 49 / 0
Wiesz, w przypadku stymulantow to normalne, ze masz duze zrenice, serce napierdala i nie da sie zasnac. Nie masz zadnych benzodiazepin? Masz cisnieniomierz? Moze zajmij sie czyms konstruktywnym, posprzataj, czy cos ;)
  • 1169 / 17 / 0
Kurwa ludzi trochę litości, bo w tym wątku niedługo będziecie pisać ze macie zaparcia po kodeinie i wysrać się nie możecie...

A co do aspiryny i farby z nosa - nie wiem dlaczego ale mi krew z nosa leciała 2 razy w zyciu, nawet jak kilka razy oberwałem po nosie to mi krew nie leciała chyba jakiś słabo ukrwiony. Jeśli chodzi o dragi to instalują się doskonale.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.