Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
She pisze: Btw. czy jest efekt czerownych ślepi?
a tak na poważnie to raczej nie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Wracam na forum?...
Pałętać blisko rodzicielki zamiaru nie mam, bo testować będę w MDK, a tam nikt praktczynie w oczy mi nie patrzy tylko w sztalugę ;p Zastanawia mnie jaka byłaby reakcja biorąc to przed wywiadówką ^_^
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Wracam na forum?...
Jak coś to kup sobie heavenly blue. Jest niedrogie.
Heh. No i podtrzymam swoje zdanie chyba dalej.
Ty jednak wolisz gre wstępną bardziej co? Popatrz, ale nie dotykaj, dotknij ale nie próbuj, spróbuj ale nie połykaj :D i tak wkółko?
Zewszad wiesz co myśle. Nieźle Cie pokręci jak już spróbujesz tych grzybków.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.