Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
She pisze: Btw. czy jest efekt czerownych ślepi?
a tak na poważnie to raczej nie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Wracam na forum?...
Pałętać blisko rodzicielki zamiaru nie mam, bo testować będę w MDK, a tam nikt praktczynie w oczy mi nie patrzy tylko w sztalugę ;p Zastanawia mnie jaka byłaby reakcja biorąc to przed wywiadówką ^_^
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Wracam na forum?...
Jak coś to kup sobie heavenly blue. Jest niedrogie.
Heh. No i podtrzymam swoje zdanie chyba dalej.
Ty jednak wolisz gre wstępną bardziej co? Popatrz, ale nie dotykaj, dotknij ale nie próbuj, spróbuj ale nie połykaj :D i tak wkółko?
Zewszad wiesz co myśle. Nieźle Cie pokręci jak już spróbujesz tych grzybków.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.