Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
She pisze: Btw. czy jest efekt czerownych ślepi?
a tak na poważnie to raczej nie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Wracam na forum?...
Pałętać blisko rodzicielki zamiaru nie mam, bo testować będę w MDK, a tam nikt praktczynie w oczy mi nie patrzy tylko w sztalugę ;p Zastanawia mnie jaka byłaby reakcja biorąc to przed wywiadówką ^_^
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Wracam na forum?...
Jak coś to kup sobie heavenly blue. Jest niedrogie.
Heh. No i podtrzymam swoje zdanie chyba dalej.
Ty jednak wolisz gre wstępną bardziej co? Popatrz, ale nie dotykaj, dotknij ale nie próbuj, spróbuj ale nie połykaj :D i tak wkółko?
Zewszad wiesz co myśle. Nieźle Cie pokręci jak już spróbujesz tych grzybków.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.