ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
Euler pisze:
Tehacku pojebało Ci się, to oni muszą udowodnić, że dxm zmienia kolor tęczówki. Poza tym, kurwa, nie piszcie o takich rzeczach, bo jeszcze dzieciaki pomyślą, że kaszlodyn jest jak melanż z 'Diuny'.
hehehehehe
Hidden mefedron User
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
się niebieskie oczy od niego robiły, i dawał supermoce mentalne. mentatom.
celebration of mind as play
  • 17 / 2 / 1
Nieprzeczytany post autor: HelloWorld »
Sorry za off.
No czyli tak jak myslalem..
Ale i tak pewnie wroce do deksa, szukalem tylko pretekstu %-D

Jezeli chodzi o morale bioracych, to nieraz jest tak ze po pewnych substancjach czlowiek robi sie albo zajebiscie pozytywny, albo jest ciezko wkurwiony na wszystko i robi sie 'atowarzyski'.

-Co tam?
-Kurwa, co to w ogole za pytanie, nie jest zle. Siema.
(schemat, mniej wiecej)
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
nie o taki wygląd zewnętrzny chodziło.
to, że po niektórych dragach ludzie jawią się jako spoko, a po innych jako chujowi, jest jasne jak słóńce, hm?
  • 17 / 2 / 1
Nieprzeczytany post autor: HelloWorld »
Gleba pisze:
raczej wpływie narkotyku podczas dłuższego brania na psychikę i co za tym idzie - widoczne cechy - maniery, wyraz twarzy, mowa ciała itp.
'Maniery'. Pierwszy post. Ale moze zle to zrozumialem.
  • 930 / 29 / 0
a, to może ja źle zrozumiałem.
soryy.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
No, zauważyłem Techacku, że Ty to masz taką manierę tłumaczenia wszystkiego wszystkim.
I'm broken.
  • 930 / 29 / 0
tak mówisz? warte zastanowienia :finger:
  • 995 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Dużo ćpunerii (szczególnie amph i inne stymulanty) jest wychudzona, odwodnione. Szczególny rodzaj mówienia, szybko szybko szybko.... A znowu niektórzy wyglądają całkiem przyzwoicie powiedziałbym ( :) ) jeśli się o siebie ( swój organizm i psyche ) zadba po jakimś tam ciągu. Zawsze idą witaminy, bialko i węgle tudzież amminokwasy by regeneracja poszła szybciej i bez większego "ała, ale boli, zaraz sobie znowu kupie, ulży".

Znam gościa wiek ok. 30. Napierdala wszystko co idzie napierdalać. Chudy do granic. Mięśni brak. Ale jak zrobi tyg lub dłuższą przerwe widać poprawe. ( ogarniety chłopak. Mam na myśli niegłupi, ale lubi to. ). W jego przypadku niema sensu odnowy fizycznej. Za długo i za dużo, wryło mu się w życiorys.

A jaracze? Znam paru. gdy niepalą są bardzo ogarniętymi osobami, chociaż co poniektórzy maja za duże mniemanie o sobie i swój świacik do którego nie wpuszczają niekogo ( tolerancja m.in. )
Zielsko moim zdaniem zbytnio nie wpływa na wygląd zew. tzn. Ja nic szczególnego nie zauważyłem.

Ćpunów heleny jeszcze nie widziałem. I niechce widzieć tej chodzącej tragedii.
[H]R Crew
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
narcotic_dream pisze:
Ćpunów heleny jeszcze nie widziałem. I niechce widzieć tej chodzącej tragedii.
stereotypowe aż do obrzygania. Nawet nie wiesz, ilu heleniarzy w życiu widziałeś. Podajesz im pewnie od czasu rękę, być może jakiś opiatowiec kiedyś Cię leczył, bronił w sądzie, wykładał na uczelni - mógł ci sprzedać kablówkę lub wydymać twoją matkę (no offence). Obojętne co - nie wiesz i nigdy się nie dowiesz. Bo to taki sam człowiek, i tylko schematy w twojej głowie przypisują go do dworcowych grzejników zdychających w obszczanych bramach, z dupą na wierzchu i szprycą w pachwinie.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.