Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 403 / / 0
Widze nikt nic nie pisze pewnie wszyscy polecieli do apteki testowac ;) Slowo daje 8h na masie, sprawdzcie sami ta metode.
  • 290 / 2 / 0
DXM wzmacnia kode, ale nie widze sensu dorzucania zarówno kody jak i dexa już po zarzuceniu głównej dawki. DXM powoduje takie chujowe ciśnienie we łbie i dziwny wzrok ("nadpobudliwy") i ogólnie jest chujowy. Osobiście nie widze w tym potencjalnej przyjemności. Co innego zarzucić nawet te 150 deksa (choć wole 75) i poczekać pare godzin az zejdzie. Wtedy to ma dla mnie większy sens niż takie dorzucanie.

Po raz kolejny, co kto lubi.

edit: Jeśli możesz to podaj ile ważysz i jaki masz wzrost, to przelicze sobie i może kiedyś wypróbuje w odpowiednim dla mnie stosunku.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011 przez antropolog, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 403 / / 0
Masz racje troche cisnieniowalo w bani i bylo dziwnie, ale przyjemnosc kody wzmocniona nieporownywalnie. 173cm, 72kg.
  • 2085 / 251 / 0
pejsze pisze:
Masz racje troche cisnieniowalo w bani i bylo dziwnie, ale przyjemnosc kody wzmocniona nieporownywalnie.
Jak rózne mogą być ludzkie reakcje. U mnie deks zabiera całą euforię, nie ma jej w ogóle. Nawet jak zjem deksa wieczorem, a rano wezme kode to eż nie ma żadnej euforii. Co prawda po np. 450 estem kompletnie naćpany, oczy mi sie przymykają, przysypiam czasem, z trudem rozmawiam, ale nie czuję euforii.

Kurwa, i bardzo mnie to boli, sedacja jest bardzo podbita, a przyjemnosć taka sobie, zdecydowanie wolę tą samą dawkę bez deksa. Za to jak chce wziąc deksa w dawce rekreacyjnej to nigdy bez kody. U mnie to własnie koda podbija fazę po deksie, jest spokojnie i przyjemnie.
  • 927 / 5 / 0
Dzisiaj z powodu desperacji związanej z tolerancją na kodeinę postanowiłem zarzucić uprzednio 180 mg dexa. DXM wziąłem 4 godziny przed kodeiną w dawce 600 mg. Pomijając chujowe działanie kaszlodynu, pozamiatało mnie prze-kurwa-zajebiście. Euforia faktycznie spłycona, ale stan ujebania przerósł moje oczekiwania, dawno nie miałem takiej bani po kodeinie. Oczy przymykały mi się jak nigdy, do tego ciepełko które ostatnimi czasy było b. niemrawe.
  • 3309 / 21 / 0
A masz tolerkę na DXM?
  • 461 / 7 / 0
Ja zarzucam max 45mg dexa do 750mg kody (72kg)... dexa nie czuć, ale kode podbija... ale szału nima ;)
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 403 / / 0
Wrzuc kolego elitesse 75mg DXM godzine-dwie przed koda, potem koda i po 2-3h na masie z kody dorzuc ponownie 75mg DXM. Poczekaj pol godziny i zobacz efekty. Powinno dzialac jesli w miare nie masz tolerki na obie substancje.

Duzo tego wszystkiego, wiec ja osobiscie zawsze przy zazywaniu takowych rzeczy zaparzam sobie litr miety i popijam w czasie masy, aby odciazyc zoladek ;) Odpukac nigdy nic nie boli, nic nie dolega. Pozdr.
  • 1241 / 9 / 0
angor animi pisze:
....od może dwóch tygodni co dwa dni, no i przez ostatni tydzień 600 mg, także co 2 dni. Ciągu (prawdziwego, czyli dzień po dniu lub częściej) nigdy nie miałem.
kodeina brana co 2 dzien to jest w ciagu ... kiedy bylem na kodeinie to skret lapal mnie po 48h
  • 3309 / 21 / 0
No niby tak, ale nie taki hardcorowy ;) Tolerka tak strasznie nie skacze. A swoją drogą to po jakim czasie takiego co-dwa-dniowego ciągu miałeś skręta?
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?