Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: skizzo »
brałem kiedyś sulpiryd, ale w czasie kiedy niewiele grzałem, więc o takich właściwościach niewiele mogę powiedzieć. ale jest to lek o działaniu neuroleptycznym (co prawda dosyć selektywnym - dużo większe powinowactwo do D2 niż do D1, inne neuro raczej wykazują do obydwu receptorów), więc możesz sprawdzić. toksyczność pewno pomijalna bo jest zapisywany w całej gamie schorzeń niezwiązanych z psyche, jak również dzieciom. przyswajalność zwiększa się prawie dwukrotnie przy obecności pokarmu, także coś lajtowego 1h przed możesz zjeść - np. 2 banany. i spróbuj na początek 200mg. jak po godzinie nie poczujesz delikatnej sedacji, to znowu 200 i szluss, bo niestety długo się wchłania i maksymalne stężenie osiąga po 3-6h. myslę że 400mg powinno wykazać działanie antytripowe. jęsli nie, to następnym razem spróbuj 400 od razu. potem możesz jeszcze przetestować dawki 600 i 800mg. jeśli i to cię nie położy spać, to nie wiem :D chyba będziesz musiał poszukać innego sposobu. ale ten na pewno jest warty spróbowania. ze względu na wyżej wspomnianą selektywność na jedne dragi pewnie będzie działał lepiej a na inne nie.
passiflora jest maoi, co prawda słabe, ale zawsze. jak nie bierzesz ssri to można popróbować, a jak bierzesz to bez sensu, bo cię tylko podkurwi i lekko podspiduje (w zły sposób).

pozdro i napisz w tym temacie jak poszło - zorganizujemy może jakieś faq "pierwsza pomoc w przypadku kłopotów ze snem, spowodowanych stymulanatami" hehehe

aha, tylko nie popłyń i nie zacznij sobie życia regulować neuroleptykiem w stylu: jebe stymulanty a potem neuro, spać i tak w kółko.
ja w ten sposób ponad 1,5roku leciałem na amph + rispolept i muszę powiedzieć, że ostro mnie to zryło. ale zachowujesz pozory normalnego życia i to jest przejebane.

pozdro
  • 336 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Boloxxx »
Ja dzisiaj mam około północy zamiar wciągać Ivory, co zrobić bym tak około godziny 6:00 poszedł spać i chociaż dospał 10-11 tak bym w następny dzień mógł normalnie egzystować?
  • 204 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yass »
Nie wciagac. Twoje pytania mnie rozpierdalaja, masz caly watek o tym, a ty zadajesz takie kretynskie pytania
Ostatnio zmieniony 19 września 2009 przez yass, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 212 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
ja tam próbowałem jedynie browarów
jednak 3 nie pomogą mi w zaśnięciu
po 5-6 dopiero mogę iść spać, dwa razy tyle wypiłem po gołębiach i zasnąłem prawie od razu po położeniu się w łóżku
przy 3-4 mogę zasnąć minimum 10h od zarzucenia jednak jeśli nie zasnę w przeciągu 30-60miunt od wypicia browara to już nie zasnę, a im bardziej spada poziom alko we krwi tym mniejsza chęć na spanie.. dlatego lubię mieć z 2 browary więcej na zapas aby w razie czego dopić się do właściwego stanu
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Boloxxx »
Ja brałm Ivory 0,2 grama 1 kreska 0,05 o 0;00 i 2 kreska o 0;30 i 2 kreski naraz o 1;30 i do tej godziny wciągnalem wszystko, o 8 wypiłem 0,5 l królewskie i teraz poszło już 1/4 Doga, nie mogę pić bo w nocy wydoiłem ponad 4 l wody ale słabo mi ten bro wchodzi ale staram się zmuszać bo jak jestem pod wpływem % to nie skupiam się na tym waleniu serca, choć mam ostrrry zjazd...
  • 156 / 3 / 0
Po 25 h męczarni zjazdowych po paczce amphibii postanowiłem zarzucić 3x10mg Zolsany.(wczesniej kilka piwek, ale niestety nie pomogły). Po 40 min pływałem na łóżku:D. Chwile później, nawet nie pamietam ile - zasnalem bez najmniejszego problemu.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2009 przez TetraHydroCannabinozaur, łącznie zmieniany 2 razy.
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
w zaleznosci ile balowaliscie i na czym,musicie to wziac pod uwage przed rozkmina jak tu kurwa odpoczac. ja preferuje po imprezie jakies 2 mocne piwka, do tego (to juz zalezy) cloniki, albo rolki co kto woli i moze byc buszek. fajna zamulka sie wlacza i nie wiesz kiedz a zasypiasz przed tv :zzz:
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 86 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: zecer »
A jakieś pomysły co do bezsenności niespowodowanej wcześniejszą zabawą? Tylko może bez neuroleptyków i browarów na codzień :-D
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
TetraHydroCannabinozaur pisze:
Po 25 h męczarni zjazdowych po paczce amphibii postanowiłem zarzucić 3x10mg Zolsany.(wczesniej kilka piwek, ale niestety nie pomogły). Po 40 min pływałem na łóżku:D. Chwile później, nawet nie pamietam ile - zasnalem bez najmniejszego problemu.
ja pitole, gdybym nie miał nasennych wspomagaczy to bym sie nawet za to nie brał. Wrzucliśmy amfibie o 22 a o 6 już lulałem w łóżeczku. 1 mg klona + estazolam + alpra + wcześniejsze piwka i git. Szybko usnąłem lecz spałem tylko 4 h z przerwami. Niemniej zawsze coś, nie czułem specjalnie zjazdu bo cały następny dzień czułem to benzo.
Hidden mefedron User
  • 90 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: odwykowiec »
to na chuj ci te pilssy, jak później po nich zdychasz jak świnia, albo musisz wpierdolić 20 innych pilsów, żeby nieco ulżyło?:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.