passiflora jest maoi, co prawda słabe, ale zawsze. jak nie bierzesz ssri to można popróbować, a jak bierzesz to bez sensu, bo cię tylko podkurwi i lekko podspiduje (w zły sposób).
pozdro i napisz w tym temacie jak poszło - zorganizujemy może jakieś faq "pierwsza pomoc w przypadku kłopotów ze snem, spowodowanych stymulanatami" hehehe
aha, tylko nie popłyń i nie zacznij sobie życia regulować neuroleptykiem w stylu: jebe stymulanty a potem neuro, spać i tak w kółko.
ja w ten sposób ponad 1,5roku leciałem na amph + rispolept i muszę powiedzieć, że ostro mnie to zryło. ale zachowujesz pozory normalnego życia i to jest przejebane.
pozdro
jednak 3 nie pomogą mi w zaśnięciu
po 5-6 dopiero mogę iść spać, dwa razy tyle wypiłem po gołębiach i zasnąłem prawie od razu po położeniu się w łóżku
przy 3-4 mogę zasnąć minimum 10h od zarzucenia jednak jeśli nie zasnę w przeciągu 30-60miunt od wypicia browara to już nie zasnę, a im bardziej spada poziom alko we krwi tym mniejsza chęć na spanie.. dlatego lubię mieć z 2 browary więcej na zapas aby w razie czego dopić się do właściwego stanu
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
TetraHydroCannabinozaur pisze: Po 25 h męczarni zjazdowych po paczce amphibii postanowiłem zarzucić 3x10mg Zolsany.(wczesniej kilka piwek, ale niestety nie pomogły). Po 40 min pływałem na łóżku:D. Chwile później, nawet nie pamietam ile - zasnalem bez najmniejszego problemu.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.