passiflora jest maoi, co prawda słabe, ale zawsze. jak nie bierzesz ssri to można popróbować, a jak bierzesz to bez sensu, bo cię tylko podkurwi i lekko podspiduje (w zły sposób).
pozdro i napisz w tym temacie jak poszło - zorganizujemy może jakieś faq "pierwsza pomoc w przypadku kłopotów ze snem, spowodowanych stymulanatami" hehehe
aha, tylko nie popłyń i nie zacznij sobie życia regulować neuroleptykiem w stylu: jebe stymulanty a potem neuro, spać i tak w kółko.
ja w ten sposób ponad 1,5roku leciałem na amph + rispolept i muszę powiedzieć, że ostro mnie to zryło. ale zachowujesz pozory normalnego życia i to jest przejebane.
pozdro
jednak 3 nie pomogą mi w zaśnięciu
po 5-6 dopiero mogę iść spać, dwa razy tyle wypiłem po gołębiach i zasnąłem prawie od razu po położeniu się w łóżku
przy 3-4 mogę zasnąć minimum 10h od zarzucenia jednak jeśli nie zasnę w przeciągu 30-60miunt od wypicia browara to już nie zasnę, a im bardziej spada poziom alko we krwi tym mniejsza chęć na spanie.. dlatego lubię mieć z 2 browary więcej na zapas aby w razie czego dopić się do właściwego stanu
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
TetraHydroCannabinozaur pisze: Po 25 h męczarni zjazdowych po paczce amphibii postanowiłem zarzucić 3x10mg Zolsany.(wczesniej kilka piwek, ale niestety nie pomogły). Po 40 min pływałem na łóżku:D. Chwile później, nawet nie pamietam ile - zasnalem bez najmniejszego problemu.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.