passiflora jest maoi, co prawda słabe, ale zawsze. jak nie bierzesz ssri to można popróbować, a jak bierzesz to bez sensu, bo cię tylko podkurwi i lekko podspiduje (w zły sposób).
pozdro i napisz w tym temacie jak poszło - zorganizujemy może jakieś faq "pierwsza pomoc w przypadku kłopotów ze snem, spowodowanych stymulanatami" hehehe
aha, tylko nie popłyń i nie zacznij sobie życia regulować neuroleptykiem w stylu: jebe stymulanty a potem neuro, spać i tak w kółko.
ja w ten sposób ponad 1,5roku leciałem na amph + rispolept i muszę powiedzieć, że ostro mnie to zryło. ale zachowujesz pozory normalnego życia i to jest przejebane.
pozdro
jednak 3 nie pomogą mi w zaśnięciu
po 5-6 dopiero mogę iść spać, dwa razy tyle wypiłem po gołębiach i zasnąłem prawie od razu po położeniu się w łóżku
przy 3-4 mogę zasnąć minimum 10h od zarzucenia jednak jeśli nie zasnę w przeciągu 30-60miunt od wypicia browara to już nie zasnę, a im bardziej spada poziom alko we krwi tym mniejsza chęć na spanie.. dlatego lubię mieć z 2 browary więcej na zapas aby w razie czego dopić się do właściwego stanu
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
TetraHydroCannabinozaur pisze: Po 25 h męczarni zjazdowych po paczce amphibii postanowiłem zarzucić 3x10mg Zolsany.(wczesniej kilka piwek, ale niestety nie pomogły). Po 40 min pływałem na łóżku:D. Chwile później, nawet nie pamietam ile - zasnalem bez najmniejszego problemu.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.