Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
wziąłbym to coś za 30zł, zwłaszcza że obecnie nie mam żadnych źródeł, a z tych co miałem dostawałem podobne worki jako gram lub trochę większe ale na pewno słabsze jakościowo
1. Na gówniarzach ("cztery sztuki z tego zrobisz")
2. Na ludziach w trudnej sytuacji życiowej ;-). Koleś w obcym mieście pozbawiony swoich źródeł ma ochotę na palenie. Pokazuje mu się kawałek szczytu, którego doskonała jakość i zapach sugeruje holenderskie pochodzenie. Koleś wie, że spędzi wieczór życia/roku/tych wakacji ale tylko jeden wieczór. Kalkuluje... i bierze.
Jak mi się po 4 dniach wyjazdu skonczyl materiał który miałem na 2 tygodnie to poprostu piłem sobie browar i whisky, zawsze tez jest bardzo dobra opcja (antidol 15).
Pozatym pamiętajcie drogie dzieci:
IM DŁUŻSZE CZEKANIE ,TYM LEPSZE ŚNIADANIE.
Czy to byłby powód do smutku - rzecz do przedyskutowania, stwierdzam tylko fakt.
Doskonale znam pod TYM względem wioski i miasteczka, przynajmniej na Zachodzie, i wiem, że to, z czego szydzicie (2,3 szkła/30PLN) to absolutny standard, a ci ciemni biedacy na widok GRAMA tracą kontrolę nad zwieraczem. To całkowicie inna galaktyka.
Dla zrozumienia różnicy mieszkańcom miast polecam lekturę Prawdy Półostatecznej, PKD.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.