Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 2877 / 266 / 0
Nieprzeczytany post autor: p420 »
30 zł bym za to z czystym sumieniem mógł dać, ale nie 100. ;)
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
15zł.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1530 / 9 / 0
o kurwa 8-(
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 432 / 1 / 0
8-( toż to rozbój w baiły dzien! trzeba mu było spuścić wpierdol i zabrać cały materiał! %-D nauczył by się chuj respektu..
off
  • 282 / 1 / 0
Ale przeciętny wioskowy gimnazjalista rozumuje tak: bomba/pizda/dżuma/ jest, zajebioza, a po huj mi więcej, jak i tak nie mogę z tym wrócić do chaty? - i kręci się, kurwa, wioskowy handel substancjami zabronionymi przez prawo ;| Rzygać się chce. Zawsze jest tak, że jak trafi się jakiś wczasowicz to znajomy stąd umawia go z jednym z miejscowych "dili" (w cudzysłowie wielkim jak sam h!) i dochodzi między nimi do spięcia, bo koleś żąda cywilizowanych norm, a "dil" ma po prostu następne dwa nabicia do ojebania za trzy dychy (albo "4 sztuki" za 100,- ), i nie będzie robić wyjątku. Czasem tylko straszy wpierdolem - ale "dil"!, nie nabywca! :-O - jak nabywca zbyt głośno wyraża ubolewanie nad faktem bycia stymulowanym analnie. Jak widzicie wakacyjny wypoczynek bywa wbrew zdrowiu, a widok słowiańskich osad i prymitywu zawsze jest po prostu smutny...
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
na oko to jest jakieś 0.3 grama jakie dostaje się w Holandii, u nas waży się materiał razem z dilpakiem, a ten jest wyraźnie większy od standardowego więc pewnie waży z 0.5-0.7grama.

wziąłbym to coś za 30zł, zwłaszcza że obecnie nie mam żadnych źródeł, a z tych co miałem dostawałem podobne worki jako gram lub trochę większe ale na pewno słabsze jakościowo
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 1 / 0
Rzecz w tym, że takie huje żerują:
1. Na gówniarzach ("cztery sztuki z tego zrobisz")
2. Na ludziach w trudnej sytuacji życiowej ;-). Koleś w obcym mieście pozbawiony swoich źródeł ma ochotę na palenie. Pokazuje mu się kawałek szczytu, którego doskonała jakość i zapach sugeruje holenderskie pochodzenie. Koleś wie, że spędzi wieczór życia/roku/tych wakacji ale tylko jeden wieczór. Kalkuluje... i bierze.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Pierdolicie głupoty, jak nie ma MJ to trzeba sobie ja czymś zastąpić.
Jak mi się po 4 dniach wyjazdu skonczyl materiał który miałem na 2 tygodnie to poprostu piłem sobie browar i whisky, zawsze tez jest bardzo dobra opcja (antidol 15).

Pozatym pamiętajcie drogie dzieci:
IM DŁUŻSZE CZEKANIE ,TYM LEPSZE ŚNIADANIE.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
dobrze powiadasz FGZ, bardzo dobrze. ja w zyciu nie dałbym z 2-3 szkła 30 złotych. nawet jakbym nie wiem jak był znagarowany, chociaż nagarów na bake w sumie nia miałem jako tako. prędzej na browary.
Maisssterrr qrwy
  • 282 / 1 / 0
Gdyby się z Wami zgodzić - narkotyzacja na prowincji nie istniałaby.
Czy to byłby powód do smutku - rzecz do przedyskutowania, stwierdzam tylko fakt.
Doskonale znam pod TYM względem wioski i miasteczka, przynajmniej na Zachodzie, i wiem, że to, z czego szydzicie (2,3 szkła/30PLN) to absolutny standard, a ci ciemni biedacy na widok GRAMA tracą kontrolę nad zwieraczem. To całkowicie inna galaktyka.
Dla zrozumienia różnicy mieszkańcom miast polecam lekturę Prawdy Półostatecznej, PKD.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.