Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 365 / 2 / 0
nie no to juz jest wkurwiajace zeby sztuka fety na 3 ledwo co robila?! wiem ze to nie tylko w moim miescie nastopil taki spadek kola na mcpp 10%amfetaminy w amfetaminie worki z zielonym na 5szkiel co sie dzieje w tym chorym kraju dlaczego kiedys po wzieciu 2kolek czlowiek mial przyjemna banie na mdma przez 5h a teraz same gowna niech wroca stare czasy bo az odechciewa mi sie cpac to gowno ktore mamy w PL :emo:
  • 504 / 2 / 0
dokładnie. dlatego kilka zaufanych źródeł jeżeli chodzi o kwasy, a reszta tylko farmacja i własne plantacje (mj, maki, san pedro)
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Może tolerancje sobie wyrobiłeś? :cheesy:
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1530 / 9 / 0
dokładeni do dupy jest w tym kraju, ja widzę ze im mlodsi się za to zabierają to tym coraz gorzje to wygląda, tam u góry też cos się posrało, że nie ma mdma w pixach. a jednak ludzie to kupuja :rolleyes:

rozwiązaniem jest nic nie ćpać, albo tak jak napisał antraxkelso, ewentualnie wycieczka za granice.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
"zmien dilera gdy ten cie oszukuje"
Sex telefon
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: miltown »
to zostają wam dopalacze :(
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
nie chodzi o dillera bo co ma oszukiwanie dillera do ogolnego spadku jakosci dragow w pl przeciez nie jest czarodziejem i nie wyczaruje tylko dla mnie dobrych kolek na mdma
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
a ja dostałem info, że gdzieniegdzie wróciła dooooobra szmata i dooobre koła.
nie omieszkam niedługo sprawdzić.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Ta gdzieniegdzie rozejdzie się w 2 dni i znowu będzie gówno.
  • 255 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
u mnie kola trzeba zjesc 3 zeby cos koplo, mj czasam mnie zadziwia moca zapaszkiem i wielkoscia topkow , feta qrwa lepszego 6 lat tamu nie bylo a wtedy z (opowiesci slyszalem ) ze byla najlepsza jw. qrewski wysyp fety qrwa za darmo rozdaja bo nie wiedza co z tym robic . Jak zawsze brak czystych kol ,kwasow,grzybow, itp, ale za tym to ja nie latam :P
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...