Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
wziąłbym to coś za 30zł, zwłaszcza że obecnie nie mam żadnych źródeł, a z tych co miałem dostawałem podobne worki jako gram lub trochę większe ale na pewno słabsze jakościowo
1. Na gówniarzach ("cztery sztuki z tego zrobisz")
2. Na ludziach w trudnej sytuacji życiowej ;-). Koleś w obcym mieście pozbawiony swoich źródeł ma ochotę na palenie. Pokazuje mu się kawałek szczytu, którego doskonała jakość i zapach sugeruje holenderskie pochodzenie. Koleś wie, że spędzi wieczór życia/roku/tych wakacji ale tylko jeden wieczór. Kalkuluje... i bierze.
Jak mi się po 4 dniach wyjazdu skonczyl materiał który miałem na 2 tygodnie to poprostu piłem sobie browar i whisky, zawsze tez jest bardzo dobra opcja (antidol 15).
Pozatym pamiętajcie drogie dzieci:
IM DŁUŻSZE CZEKANIE ,TYM LEPSZE ŚNIADANIE.
Czy to byłby powód do smutku - rzecz do przedyskutowania, stwierdzam tylko fakt.
Doskonale znam pod TYM względem wioski i miasteczka, przynajmniej na Zachodzie, i wiem, że to, z czego szydzicie (2,3 szkła/30PLN) to absolutny standard, a ci ciemni biedacy na widok GRAMA tracą kontrolę nad zwieraczem. To całkowicie inna galaktyka.
Dla zrozumienia różnicy mieszkańcom miast polecam lekturę Prawdy Półostatecznej, PKD.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.