Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 381 / 11 / 0
Ktora alfa na pierwszy kontakt lepsza? Pvt czy pvp? Zerowa tolerka i malo ketonow w zyciu, kilka razy tylko..
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1628 / 196 / 0
Lepsza(a-PVT) to znaczy słabsza i pozbawiona schiz i o większym dawkowaniu. W przypadku alfy to czasami plusy. ;-)

I bardzo fajnie podbija inne ketony, 40mg jednego i 40mg pentedronu = orbita. Dla kogoś bez tolerancji i ogólnie nie ketonującego wcale.

Dodano rozwinięcie skrótu myślowego związanego z przeniesieniem odnoszącego się posta do Śmietnika.
| 13 |
  • 348 / 9 / 0
jeśli alfa to PVP. PVT to tylko denerwuje, że nie działa po ciągach na PVP, brak jej tego jebnięcia :P
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1628 / 196 / 0
No po pvp to nie działa, fakt. Ale mało co działa po dużych ilościach pvp. :-p pvt to taki krótko działający odpowiednik epha.
  • 1959 / 57 / 0
Jako, że nie ma knajpy w tym dziale to przerobiłem nieużyteczny wątek ogólny na merytoryczny temat o sprawach 'ogólnych', czyli knajpowy %-D .

Zacznę taką refleksją na temat alfy i się zapytam czy też tak macie, że po spożyciu alfy, obojętnie czy to vapo czy i.v. dostajecie paraliżu? Nie pamiętam czy na początku tak miałem i czy ma to związek z codzienną intoksykacją tego związku przez ostatnie pół roku, albo ma to jakiś związek z układem pozapiramidowym i rozregulowaniem neuronów dopaminowych, ale po przyjęciu alfy wyglądam jakby mi ktoś podał haloperidol a nie stymulant.

Pierwsze 5 minut od podania jest typowe błogo-dopaminowe wejście alfy, ale za chwile przeobraża się to w typowy zespół parkinsonowski - spowolnienie ruchów (bradykinezja), kaczy chód - slow-mo, sztywność mięśni, akinezja (zamarcie w miejscu i gapienie się w jeden punkt). Trwa to jakieś 30 minut, potem puszcza i następuje dochodzenie do siebie i potem przychodzi kilka godzin świetnego samopoczucia, stymulacji i chęci działania.

Nie wiem o co tutaj chodzi - widać, że się to pogłębia z czasem, niemniej jest to cholernie interesujące zjawisko.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 348 / 9 / 0
Też tak miałem po kilku miesiącach ciągu, przeszło po 2-3tygodniach na czysto. Myślę, że to może mieć wpływ na to, że w ciągu usypia się najlepiej po dorzutce. Takie jakby przegrzanie mózgu, reset, a jak się ustabilizuje działanie i osłabnie to dalej normalnie. Faktycznie ciekawy sprawa, w sumie nie zwracałem na to uwagi do tej pory. Po sniffie w sumie nie za bardzo tak było, a właśnie im mocniej tym bardziej wyraźne to było - czy to I.V. czy vapo.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 56 / / 0
Witam. Wczoraj od rana do 19 spożyłem ok. 130 mg alfy, okolo 30 mg co 3 godziny i od godziny 12 w nocy miałem dziwne bóle w okolicach dołu pleców, potem też zaczelo boleć podbrzusze. Fakt, że mało jadłem, ale i tak czegos takiego sie nie spodziewałem.
Pytanie - jak temu zapobiec, spotkal sie ktoś z czymś podobnym?
  • 823 / 11 / 1
Wiadomo, że alfa ryję nerki ostro przez dopaminę i metabolity. Skoro tyle wpierdoliłeś to brawo ! Pewnie twoje nerki nie domagają. Pij dużo wody wypij ze 3 litry, żeby przepłukać nery z syfu. Po za tym wyśpij się i daj odpocząć bebechom.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 348 / 9 / 0
To nie tak dużo. W ciągach czasami po 60-75mg co godzinę się waliło. Piłeś w tym czasie? Jak nie to tak jak wyżej - pić, spać i powinno być dobrze. Ew możesz piwko strzelić, powinno nerki przeczyścić.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1987 / 108 / 0
Thirteen - ja bym na Twoim miejscu zrobił sobie detox, w obawie o własne zdrowie. objawy wskazują na ostre wypłukanie z dopaminy albo neurotoksyczność. ja po po tygodniu stosowania w miarę normalnych dawek aPVP do pracy i nie zarywania nocek zaczynałem mieć objawy ala parkinson, głównie straszne osłabienie mięśni. było to jakieś 2,5 roku temu, sorty były wtedy inne i słabsze. objawów takich nie miałem przy MDPV.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.