4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
Osz kurwa HAHAhAHHAHAhHAHAhAHHAhAHAhAh!!!!!!! Co za UeP :nuts: %-D
  • 182 / 1 / 0
MUAHAHAHAA rozjebal mnie na lopatki = D moze jadles pomidorową tudzież barszczyk przed zapodaniem :(

swoja drogą tezchce sprobowac w koncu metkata ale najpierw zrobie to oralnie :P
  • 394 / 6 / 0
Napewno to była strzykawka bez igły?
  • 82 / 5 / 0
Skąd pewność, że to krew?
Swoją drogą, ten wątek to nie grupa wsparcia, ale dajcie spokój... ;)
  • 84 / 2 / 0
odkąd spróbowałem tej metody orala stosuje tylko jak nie ma możliwości strzelić doodbytniczo. serdecznie polecam, bo jest zajebiście.
dodam ze iv nie próbowalem :moody:
  • 394 / 6 / 0
Jednak tego mixu nie spróbowałem. Mam takie idiotyczne pytanie czy jak się nie wysram to moge metkata walnąć w dupe ? bo kodeine ćpam i mało sram.
  • 2775 / 39 / 0
Zawsze możesz zrobić lewatywę %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 6 / 0
Odkryłeś moje przeznaczenie odstawiam dragi i robie będe sobie codziennie lewatywe robił. A jak tolerka wzrośnie to 2 razy dziennie. Nie bierzcie ze mnie przykładu lepiej się w hel abo w fent wjebać niż w lewatywe.
A tak na poważnie to będzie słabiej ale zadziała czy nie będzie sie dało wogóle. Odpowiedzcie szybko bo właśnie mi się metkat utlenia i nie wiem czy wypić czy w dupe.
  • 2775 / 39 / 0
metkat może zostać wchłonięty przez zalegające masy kałowe. Także wypróżnienie się jest bardzo wskazane przy tej drodze administracji.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 8 / 0
Zawsze mi wychodzi metkat fioletowy po tym manganie czy moze mi sie cos stac jak aplikuje to pr ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.