Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1217 / 21 / 0
Tez tak robie, tyle ze ja spie min. 4 godzinki. A potem jak tripuje to nie musze sie martwic o sen, zarzucam pozno, nie nudze sie w nocy i moge nastepnego dnia isc do szkoly:) Ale ja tak robie z 450mg, po 750mg to ja bym z lozka nie wyszedl z rana.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Dla mnie to norma. Wstaje, wychodzę. Nawet zachowuję się w miarę normalnie. To chyba kwestia determinacji. %-D. Sama nie wiem.
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 210 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Floss »
na drugi dzien najlepiej wzyowic ttrip. tak ze 4 20 mg+grejpf rut. Fajna baniaaa. sorrry za literki sie myla wlasnie uskuteczniam 420mg ;]
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
A właśnie ma ktoś jakiś link do tych motywów z grejpfrutami ? Bo nie wiem co kiedy wrzucać. ;).
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 22 / / 0
Kiedyś normalnie na zjeździe chodziłam do szkoły, a teraz po 1 dniu fazy odsypiam 2-3 dni...
Z czasem zjazdy są coraz bardziej męczące, bo to wszystko nie jest obojętne dla organizmu, zwłaszcza jeśli za często się bierze. Przynajmniej ja tak mam. :/
Lepiej otworzyć oczy i zginąć niż być ślepcem całe życie...
  • 210 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Floss »
ja mam dreszcze jak mi faza schodzi po acodinie. Kumpel z którym jadłam nie ma takich sensacji :) jego tylko brzuch czasem boli :kotz:
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 80 / / 0
trip z kumplem +muzyka odpowiednia i jak już przestajemy latać gadka jest cudowna :heart: :heart: :heart: :heart:
nie wiem czy ta gadka nie jest fajniejsza od samego tripu.
chcesz powiedzieć jedno,wychodzi drugie,polewa.
albo akcje na alko+aco miodzio %-D
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 734 / 3 / 0
Jelsi mowa o wychodzeniu mam w glowie tylko jazde autobusem z rana po tripie, bez przespania sie. Tanczylam po zabloconej podlodze we wszystkie strony (a chyba az tak koszmarnie nie rzucalo tym autobusem), z kamienna twarza trzymajac sie rurek. Jeszcze chyba po tym dexie nie wyladowalam na ziemi, bo kompletny brak przyczepnosci, hehehe
  • 257 / / 0
też to mam zawsze tak dziwnie wykręca no i ta kamienna mina ;d
I fantasized 'bout this back in Chicago
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
Ach... jak dobrze wrócić w stare strony. I zjeść deksa nawet dla samego zejścia, które jest niczym spływ Styksem na plecach %-D
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.