Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Najlepsza impreza? Sensation...jutro po raz 4ty zawitam:))
Co do utworków to preferuje teraz Trance, elctro trance, tech trance
Zapoznajcie się z Propagandą part 1 i 2 - MArco V, Control Freak - Armin Van buren, Dakotą - markusa Schulza, Silence - Paul Okenfoald, Aquagen - strings of harmony!!! --> niezniszczalny utworek, na nim przeżyłem największe stany euforyczne w zyciu blsikie zawałowi. Utworek stary ale robi miazge.
Dropson pisze: Przeraza mnie taki widok, a pozniej sie slyszy ze techno/trance/jungle slucha banda idiotow. I jak tu nie zaprzeczyc widzac cos takiego.
Oni rujnuja dobre zdanie o dobrej muzyce.
Zdjecie z sunrise festival 2009
[ external image ]
Wippenberg - Drumster
Marcus Schossow - The Last Pluck(Original Mix)
Arteno Divini - Reflex
Carlo Resoort - Tom Tom
Armin van Buuren - Control Freak (Sander van Doorn Remix)
Ernesto And Bastian - Thrill
Orkidea - Metaverse (Gareth Emery Remix)
Vascotia - Avalon (Adam Nickey Remix) PL remixer
Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden pres. Lexwood - I Love Trance (Activa Airflow Mix)
Leon Bolier pres Precursor - The Journey (Original Mix)
Richard Durand - Dr. Gorgo (Extended Mix)
Skytech - Floating Clouds (Original Mix)
Vincent De Moor - Fly Away (SeanTyas Remix)
Virtual Vault - Request
Mike Foyle - Firefly (Original Mix)
DJ Shog - Stranger On This Planet (Shogs 2 Faces Mix)
Nenes & Pascal Feliz - Platinum (Tech Mix)
Southstylers Aka Walt & Zany - Diz Tortion
nudzilo mi sie to macie pare zalezy jeszcze od humoru :]
Ktores tam doswiadczenie z mdma (i ten chlodzacy azot)...:]
W sumnie to progresivy, brekbity, techhousy, minimale i hardteki też sa super do dropowej zabawy...az mi slinka pociekla hehh
szybki gonzales pisze: Dla mnie po dropsach...
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.