Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Siee ! Ja byłem w tym roku i powiem ci ,że bieda była :) . W porównianiu do 2008 tegoroczny sunrise to mała bibka w klubie
  • 488 / 60 / 0
Nieprzeczytany post autor: Diabeuu666 »
Jano dokładnie!!! Parap pam pam parap piękny utworek. Jak byłem w 2006r na Sensation to Junior Jack & Kid Creme go zapuścili no na tym nagłośnieniu mnie zmiażdżył...wtedy też jadłem ostatni raz dobre dropsy no name...miażdżyły.
Najlepsza impreza? Sensation...jutro po raz 4ty zawitam:))
Co do utworków to preferuje teraz Trance, elctro trance, tech trance
Zapoznajcie się z Propagandą part 1 i 2 - MArco V, Control Freak - Armin Van buren, Dakotą - markusa Schulza, Silence - Paul Okenfoald, Aquagen - strings of harmony!!! --> niezniszczalny utworek, na nim przeżyłem największe stany euforyczne w zyciu blsikie zawałowi. Utworek stary ale robi miazge.
Uwaga! Użytkownik Diabeuu666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: adivxv »
Dropson pisze:
Przeraza mnie taki widok, a pozniej sie slyszy ze techno/trance/jungle slucha banda idiotow. I jak tu nie zaprzeczyc widzac cos takiego.
Oni rujnuja dobre zdanie o dobrej muzyce.
Zdjecie z sunrise festival 2009

[ external image ]
Większość z nich to tępe techno-młoty. A po za tym prawdziwa muzyka techno na tym festiwalu to mniejszość.
Uwaga! Użytkownik adivxv nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
naprzykład
Nieprzeczytany post autor: sky999 »
Oryon - Crossover
Wippenberg - Drumster
Marcus Schossow - The Last Pluck(Original Mix)
Arteno Divini - Reflex
Carlo Resoort - Tom Tom
Armin van Buuren - Control Freak (Sander van Doorn Remix)

Ernesto And Bastian - Thrill

Orkidea - Metaverse (Gareth Emery Remix)
Vascotia - Avalon (Adam Nickey Remix) PL remixer
Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden pres. Lexwood - I Love Trance (Activa Airflow Mix)
Leon Bolier pres Precursor - The Journey (Original Mix)
Richard Durand - Dr. Gorgo (Extended Mix)
Skytech - Floating Clouds (Original Mix)
Vincent De Moor - Fly Away (SeanTyas Remix)
Virtual Vault - Request
Mike Foyle - Firefly (Original Mix)
DJ Shog - Stranger On This Planet (Shogs 2 Faces Mix)

Nenes & Pascal Feliz - Platinum (Tech Mix)
Southstylers Aka Walt & Zany - Diz Tortion

nudzilo mi sie to macie pare zalezy jeszcze od humoru :]
Uwaga! Użytkownik sky999 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: adios amigos »
pendulum!o tak. A tak serio to najlepiej zrobić próbę własnego zespołu, nawszamać się grupowo i improwizować. To dlatego właśnie szanowny starzec z długą brodą podarował ludziom piguly...
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Purple Haze »
Ja tam kocham Acid Rocka i jakieś Metalowe ballady ;) Chociaż d'n'b w wykonaniu Pendulum, lub The Prodigy są jak najbardziej mile widziane na zarzuceniu :)
Uwaga! Użytkownik Purple Haze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kamix »
proponuje armin van buuren - a state of trance i coś extra kyau & albert - i love you klimaciki
  • 111 / 2 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=TBgf6jU-lcQ

Ktores tam doswiadczenie z mdma (i ten chlodzacy azot)...:]
Wierze w "Bogusia" i jest mi z tym lekko
  • 7 / / 0
Dla mnie po dropsach rzadzi drum n bass - nie dosc ze czlowiek milion razy mocniej czuje kazdy dzwiek, ma spida do szalenczej zabawy to jeszcze zuforyzowany pala wielka miloscia do kazdego na parkiecie.

W sumnie to progresivy, brekbity, techhousy, minimale i hardteki też sa super do dropowej zabawy...az mi slinka pociekla hehh
  • 438 / 14 / 0
szybki gonzales pisze:
Dla mnie po dropsach...
Masz dropsy na MDxx? Piękny wkręcający trance/psytrance/techtrance i tak rządzi :-D Szkoda że zapomniałem jak to jest...
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.