Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Najlepsza impreza? Sensation...jutro po raz 4ty zawitam:))
Co do utworków to preferuje teraz Trance, elctro trance, tech trance
Zapoznajcie się z Propagandą part 1 i 2 - MArco V, Control Freak - Armin Van buren, Dakotą - markusa Schulza, Silence - Paul Okenfoald, Aquagen - strings of harmony!!! --> niezniszczalny utworek, na nim przeżyłem największe stany euforyczne w zyciu blsikie zawałowi. Utworek stary ale robi miazge.
Dropson pisze: Przeraza mnie taki widok, a pozniej sie slyszy ze techno/trance/jungle slucha banda idiotow. I jak tu nie zaprzeczyc widzac cos takiego.
Oni rujnuja dobre zdanie o dobrej muzyce.
Zdjecie z sunrise festival 2009
[ external image ]
Wippenberg - Drumster
Marcus Schossow - The Last Pluck(Original Mix)
Arteno Divini - Reflex
Carlo Resoort - Tom Tom
Armin van Buuren - Control Freak (Sander van Doorn Remix)
Ernesto And Bastian - Thrill
Orkidea - Metaverse (Gareth Emery Remix)
Vascotia - Avalon (Adam Nickey Remix) PL remixer
Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden pres. Lexwood - I Love Trance (Activa Airflow Mix)
Leon Bolier pres Precursor - The Journey (Original Mix)
Richard Durand - Dr. Gorgo (Extended Mix)
Skytech - Floating Clouds (Original Mix)
Vincent De Moor - Fly Away (SeanTyas Remix)
Virtual Vault - Request
Mike Foyle - Firefly (Original Mix)
DJ Shog - Stranger On This Planet (Shogs 2 Faces Mix)
Nenes & Pascal Feliz - Platinum (Tech Mix)
Southstylers Aka Walt & Zany - Diz Tortion
nudzilo mi sie to macie pare zalezy jeszcze od humoru :]
Ktores tam doswiadczenie z mdma (i ten chlodzacy azot)...:]
W sumnie to progresivy, brekbity, techhousy, minimale i hardteki też sa super do dropowej zabawy...az mi slinka pociekla hehh
szybki gonzales pisze: Dla mnie po dropsach...
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.