Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam wszystkich!
Krutko i na temat jaka muzyka najlepiej wchodzi wam po dropsach?
Odemnie:
Infected Mushroom-Becoming insane
Korn-Word Up
Mia-Jimmy
Mark Brown-The Journey Continues
The Ting Tings - That's Not My Name
Gorillaz-Dirty Harry
The Killers-Tranquilize

/Poprawiono nazwę tytułu/ misspill
Ostatnio zmieniony 22 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 273 / 1 / 0
jaka ? taka jak na trzezwo, tyle ze wybieram z reguly utwory o mocniejszym brzmieniu
jakies glosniejsze bangery hiphopowe, i ogolnie jakies w miare dynamiczne rapsy, szybsze dnb, a i ragga, densholl czy dub lub dubstep zawsze wchodzi w gre :) po prostu opieram sie na swojej standardowej plejliscie, bo tam mam to co lubie najbardziej . ale gorilaz i pare innych sprawdze
  • 755 / 19 / 0
kazda
kazda ;]
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 39 / / 0
taaaAaaaa ;) ja najbardziej lubię mocne d'n'b ,a moją ulubioną nutą w każdym stanie psychicznym i fizycznym są dubstep'y-polecam po MDMA (jeśli chcemy sobie potańczyć,a czujemy tą nutę) :*
Uwaga! Użytkownik wysnionezycie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
mi jakos westbam strasznie na xtc podchodzi szczegolnie polecic moge

westbam-hard times %-D
westbam-united states of love uwielbiam :-D
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pSyFox »
Ja za kocham wchłaniać wszystko co ma tribalowy beat
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
otak.,
ale niema juz tribalu jak kiedys :-/
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Dla mnie tylko Hardstyle , Hardcore ;]
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dj Xearo »
Ja tak samo jak Mati - Hardstyle, hardcore, a na większą liczbe xtc dobry jest też speedcore i schranz:)
  • 300 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: INeedMoney »
a ja po dropsach wszystko lubie, od minimali po schranze (chociaz schranz najwiekszy rozpierdol mi robi w bani ) :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.