mac pisze: c0?"w ty to tykasz"?
lepiej funkcjonowalas jak ktos ci ladowal w szyje(muerto byla zajeta wyjsciem zyl na szyji- nie oddychala;hahahahah niezla beka)
spoko zielona zalatw mi dobry odpal.
*"brazowa" ciecz w strzykawce i jakie jaja, ale zalatw mi zielona, byle szybko bo Tereska juz nie oddycha
*T. wyslij mi jeszcze pare sms, a znajdziesz aparat i telefon pod poduszka, a zlodzieje z ktorymi pilas wodke porobiona odpalem klekna i zaczna przepraszac. na glos
mmm, fajna prywata, dawaj jeszcze. Literówka "a" do wu ojacie, wolę jednak funkcjonować jak nikt mi nigdzie nie laduje-->odpału, nie pokazywac pompek z gównem po czym mówić, że to nie znaczy że ćpam odpał, lol, Pietrrrek, ek ek, prywata na całego, zrobmy wiec prywatke jakiej nie przezyl nikt!
zadzwoń jeszcze pare razy i dopytuj dalej z kim jestem, to może ktoś (elf spod poduszki?) naprawi ci kolano, odda wszystkie dowody osobisteajjj, lecisz po bandzie misiaaaa, zerżniesz mnie po kłótni?
przecież z Tobą się nie kłócę ]
a -iłam ? :diabolic:
Kura pisze: Też chce być kolejnym byłym muerto :-(
[ external image ][ external image ][ external image ]
do dzisaj lubie 10 bo dobze leza mi w lapie pewnie
teraz kupuje igielki o,45 i sa si
pompy zielone,niebieski i te z gumka
ale jak nie ma to co leci
mam takie 2 fajne wynalazki do cpania
jeden pomka szkalna milfy zajebista zajebana z strego szpitala
byly do niej takie metalowe kolki bez okienka wiec nie bylo widac kontroliki ale klimatcznie sie z nich walilo
drogi gadzet to pomka zajebana stomatologowi taka
metalowa na szklane apoly kupuje ampulki z lignokaina wylewam i uzywam igly zajebiste sa dwostrone
jedna koncwa wbija sie w apole droga w lape i sa w huj cienkie o,3 plus taki ze nie zostawiaja sladow
no i czest zamiast igiel zakladam sobie velflon jak mam zamiar walic wiec niz 3 razy na dobe
jeden slad i nie ma przypalu a grzac w to mozna kilka dni tyle ze trzeba utrzmywac w czystoci i przepukiwac sola fiziologiczna
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.