mac pisze: c0?"w ty to tykasz"?
lepiej funkcjonowalas jak ktos ci ladowal w szyje(muerto byla zajeta wyjsciem zyl na szyji- nie oddychala;hahahahah niezla beka)
spoko zielona zalatw mi dobry odpal.
*"brazowa" ciecz w strzykawce i jakie jaja, ale zalatw mi zielona, byle szybko bo Tereska juz nie oddycha
*T. wyslij mi jeszcze pare sms, a znajdziesz aparat i telefon pod poduszka, a zlodzieje z ktorymi pilas wodke porobiona odpalem klekna i zaczna przepraszac. na glos
mmm, fajna prywata, dawaj jeszcze. Literówka "a" do wu ojacie, wolę jednak funkcjonować jak nikt mi nigdzie nie laduje-->odpału, nie pokazywac pompek z gównem po czym mówić, że to nie znaczy że ćpam odpał, lol, Pietrrrek, ek ek, prywata na całego, zrobmy wiec prywatke jakiej nie przezyl nikt!
zadzwoń jeszcze pare razy i dopytuj dalej z kim jestem, to może ktoś (elf spod poduszki?) naprawi ci kolano, odda wszystkie dowody osobisteajjj, lecisz po bandzie misiaaaa, zerżniesz mnie po kłótni?
przecież z Tobą się nie kłócę ]
a -iłam ? :diabolic:
Kura pisze: Też chce być kolejnym byłym muerto :-(
[ external image ][ external image ][ external image ]
do dzisaj lubie 10 bo dobze leza mi w lapie pewnie
teraz kupuje igielki o,45 i sa si
pompy zielone,niebieski i te z gumka
ale jak nie ma to co leci
mam takie 2 fajne wynalazki do cpania
jeden pomka szkalna milfy zajebista zajebana z strego szpitala
byly do niej takie metalowe kolki bez okienka wiec nie bylo widac kontroliki ale klimatcznie sie z nich walilo
drogi gadzet to pomka zajebana stomatologowi taka
metalowa na szklane apoly kupuje ampulki z lignokaina wylewam i uzywam igly zajebiste sa dwostrone
jedna koncwa wbija sie w apole droga w lape i sa w huj cienkie o,3 plus taki ze nie zostawiaja sladow
no i czest zamiast igiel zakladam sobie velflon jak mam zamiar walic wiec niz 3 razy na dobe
jeden slad i nie ma przypalu a grzac w to mozna kilka dni tyle ze trzeba utrzmywac w czystoci i przepukiwac sola fiziologiczna
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.