Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Dół porządny jest, bo nie umiesz dobrze zrobić syntezy i trujesz się manganem (sprawdzone).
Hurra, diese Welt geht unter
Ale ciężko to odważyć w domowych warunkach więc polecam zakupić KMnO4 w tabletkach. Jedna tabletka ma 100mg, więc kruszysz 2 tabletki i masz odpowiednią ilość.
No i ważne jest dobrze przefiltrować i odstawić, żeby reakcja zaszła do końca, bo nieprzereagowany nadmanganian może wpaść do roztworu... Chujowo jak się puknie coś takiego po kablach :/ Potem są drgawki i problemy z oddychaniem...
opiate skąd wiesz że dobry metkatynon nie powoduje chujowych zjazdow?
konsultowaliśmy to wszystko robiłeś należycie a jednak zjazdy chujowe miałeś
teraz ich nie masz bo dodatkowo się wspomagasz innymi substancjami taka prawda
myślę,a nawet jestem przekonana że nie chodzi tu o tl.manganu
sporo poczytalam na ten temat i zweryfikowałam to praktyką swoją jak i innych osób
niektórzy mają gorsze zjazdy inni bardziej lajtowe to kwesta podejścia,stopnia uzależnienia,psychiki
jakby ktoś miał wątpliwości poprę swoją wypowiedź wiedzą fachową no i własnym przykładem
zgadzam się tylko co do ilości nadm potasu do użytej reakcji
a co do ilosci nadm na paczke sudafedu to liczyc nie umiecie?? 8-(
1 mol nadmanganianu utlenia 2.5 mola chlorowodorku efedryny.
720mg efedryny :2,5 = 288mg nadm potasu ;]
Czyli 0,29 a nie jak napisal codeine 0,23
Więc bierzesz kurwa 3 tabletki po 100mg i zeskrobujesz z jednej troszke i masz okolo 288 odmierzone.
c0deine pisze: Sprawa jest taka, że na paczkę Sudafedu, żeby utlenić całą pseudoefedrynę potrzeba 0,23g KMnO4...
Ale ciężko to odważyć w domowych warunkach więc polecam zakupić KMnO4 w tabletkach. Jedna tabletka ma 100mg, więc kruszysz 2 tabletki i masz odpowiednią ilość.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
A co do porównania... hmmm osobiście myślałem że bliższe to będzie methamf. pomyliłem się..A szkoda..... amfetaminowe działanie, moze troszkę bardziej na psychike wchodzi a na fizyczne mniej - warg tak sobie nie poodpierdalałem (w ogóle prawie) i miałem większa kontrolę nad tym co robię ;P
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.