Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 247 / 26 / 0
doustnie trzyma słabiej, ale dłużej. może masz problem z zatokami i mniej Ci spływa do żołądka?
  • 2775 / 39 / 0
@czarna: jaka jest różnica między dawką, która wciągasz a połykaną?
Oczywiście o wyczyszczeniu nosa i przeplukaniu go (bardzo pomaga- ciepłą wodą) nie trzeba przypominać? ;)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
nos nos nos only , bombki 5 razy w zyciu jadłem, ale za to mam katar prawie ciągle. kluka trąbalska
  • 333 / 12 / 0
NOS, dlaczego? -bo na tym polega piękno tego sportu. ;-) bomki jadlem podobnie jak Pan Burek123 kilka razy ale dlatego ze sytuacja mnie do tego zmusila. i raz z ciekawosci zarzucilem żeby zobaczyć jak to dziala. wrzucilem poluwke i to szalu nie zrobilo. poza tym lubie jak splywa-wtedy wiem ze zajebalem , a dodatkowo to dobrze wplywa na moje zatoki z ktorymi mam problem od zawsze -oczyszcza je i w rezultacie mam czysty nosek :-)
inna sprawa to ze feta wypalila wszystko co tam jest w nosie do jakiegos wylapywania kurzów itd czyli praca np przy docieraniu przy wykonczeniach czy przebywanie w takich pomieszczeniach = musze smarkac co 5 minut bo caly nos zapchany... ale to tak na marginesie. ale i tak powiem że jezeli brac fete to tylko w noS . Pozdr ;-)
<<<La Fete Continue..>>>
  • 95 / 2 / 0
Nos rządzi - bo działanie jest szybckie i w miare mocne.
A że tak powiem "do żołądkowe" przyjmowanie przez bombki i inne machlojstwa, jest o tyle chujowe, że trzeba dłużej czekać na wejście, i człowiek nie wie czy zaYebał wystarczająco czy też trzeba poprawić.
Niuh niuh i po sprawie!
  • 165 / 3 / 0
WhiteMan46 pisze:
Heeeee .. kurrwa jakie odbyty? :lol: w życiu bym tego sobie nie zrobił i
raczej bym nikomu nie polecał :-P no jak sobie cos w dupe wkladac.. ?
nie takie rzeczy jak amfetamina sobie ludzie wlewali do dupy i nie ma to nic wspólnego z pedalstwem. Ot taki narkomański fetysz i wyuzdanie
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 108 / 0
wszytko mozna sobie w dupe wsadzic tylko po co?Amfetamine sie wciaga do nosa i niech tak zostanie moim zdaniem najlepsza droga podania.
  • 1 / / 0
tylko nos! jebac za przeproszeniem jakies bombki. po bombie mam slabszy obstuk i dluzej wchodzi niz przy aplikacji nosem, wiec tylko krecha jedna, druga i po sprawie!
Uwaga! Użytkownik Ryniek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Właściwie to podanie P.R. jest wręcz apedalskie, bo gej mógłby mieć problem z utrzymaniem płynu w dupie, chyba, że 10min na głowie albo w pozycji świecy (jak w przedszkolu dzieci)... tylko hetero z nierozdziewiczonym anusem może sobie mężnie wlać kilka ml płynu w ujście jelita grubego, wstać i z podniesioną głową pójść przed siebie na spotkanie z pierdolnięciem...
tak, w ogóle to polecam z wrzątkiem, szybciej i lepiej wchodzi, nie parzy zważywszy na to, że wlewam wodę do szklanki, po czym szprycą do kieliszka z materiałem, mieszam i znów do szprycy... no i siup... zdąży się ochłodzić do bezbolesnych temperatur...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 3854 / 316 / 0
Kiedy nie będę mógł spenetrować zatok, ten sport straci dla mnie sens. Chyba, że prędzej spierze mi łeb tak mocno, że nie będę chciał wcale kreślić. A iniekcyjnym ćpunem nie mam zamiaru zostać.
Chociaż muszę przyznać, że kiedyś przeszło mi przez głowę podanie per rectum, ale było to raczej w kategoriach rozmyślań, niż konkretnego działania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.