Ostatnio stosowałem korzen snu i chodzięłm spać po 2, po 3 w nocy, obżerałem się wieczorami, wstawałem wcześnie itd. Generalnie mało zdrowy tryb życia.
Sny fakt były ciekawe i rozwinięte ale nie potrafiłem nic z nich wyciągnąć, zanalizować. Pamiętałem je max 2 dni a nie jak zawsze parę tygodni (tak miałem gdy chodzilem normalnie spać itd)
Także sam ADR nie zawsze wystarczy aby być w pełni usatysfakcjonowanym.
Powodzenia Kuba!!
A mielić nie musiałeś widziałem już w paru sklepach mielony korzeń w tej samej cenie co cały. Generalnie ja nie widze między nimi żadnej różnicy jesli chodzi o działanie.
ADR+ Calea-hmm dla mnie calea to żadne rewelka także jak chcesz to spoko.
adzik74 pisze: A co sądzicie o miksie Ilex guayusa Silene Capensis - African Dream Root i calei???
ADR 5pkt /5
Calea 3/5
Ilex 1/5 - IMO do czego innego służy. Jako stymulant sprawuje się lepiej od Yerba Mate :-)
ADR nie biorę od kilku dni i jak dotąd nie zauważyłem spadku intensywności i realności snów ;]
Z całym szacunkiem dla Calea'i ale jest w moim rankingu na drugim miejscu. Porównując efekty]
Ja przyjmowałem Calea'ę pod postacią ekstraktu x 10, więc tak na dobrą sprawę nie powinno się liczyć. Wierzę, że gdybym przyjmował zwykły susz Calea'i byłoby dużo słabiej. Tak więc, niech będzie- ADR rządzi jako dream herb.:-)
Tak przy okazji to czy mj, kawa, zyrtec lub duzo drzemek w ciagu dnia wplywa na pamiec snu? ostatnio nie pamietam nawet malych fragmentow, zupelnie nic i zastanawia mnie co jest tego przyczyną.. nawet nie mam jak zaczac prowadzic dziennika snow bo nie mam co w nim napisac.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.