Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 66 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mycek »
i jak długo musze to brać i w jakich dawkach żeby troche przytyć?
Uwaga! Użytkownik Mycek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: F22 Raptor »
ja brałem 600 mg na dobe .. i raczej nie przytyłem ;] Po tym leku wogóle sie tyje ?
Polecam & Pozdrawiam
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: niebieskinamiestnik »
To skutek uboczny. Raz występuje a innym razem nie.
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
Wez sobie sprezentuj Zolafren, ja się kiedyś spasłem po nim ostro.
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 66 / 1 / 0
z kumplem mamy problem z niedowagą i chcemy troche przytyć, bo nam ludzie wytykają że za chudzi jesteśmy. Dużo dobrego naczytałem się o tym sulpirydzie, że spowalnia metabolizm i że dużo pacjentów się skarży na przyrost masy po nim. Czytałem o olanzapinie na wikipedii i napisali że tycie jest spowodowane jedynie podwyższonym łaknieniem, no nic trza przetestować; spróbujemy brać przez dwa tygodnie i jak zauważymy choćby lekką zmiane w wadze to se przedłużymy terapie na przyrost masy :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Mycek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: niebieskinamiestnik »
A moze lepiej dieta odpowiednia + cwiczenia fizyczne na przyrost masy? Bo chyba nie chcecie potem wygladac jak dwa tluszczaki a raczej jak ... no wlasnie jak?
  • 66 / 1 / 0
to już zostało gruntownie przetestowane, mamy taki zjebany metabolizm że się w głowie nie mieści jak czasami matka natura sie mści na człowieku :motz: może zgłosimy to do "nie do wiary" :rolleyes: tylko że tego programu już nie nadają chyba. Poprostu sprzydałyby się te dodatkowe 10 kilo, potem by sie to przerobiło na siłce na mięśnie bo odżywki też nic nie dały <_< trzeci kumpel też ma ten problem, jest nas 3 w pokoju bo w akademiku mieszkamy. W sumie to ja z nich waze najwięcej :D pomimo brania ssri
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
sulpiryd dostaniesz od lekarze bez najmniejszego poblemu
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Hulk »
Po sulpirydzie można też więcej zjeść, takie uczucie jakby żołądek się rozszerzał. Myślę że powinno zadziałać.
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Wlasnie do leczenia fluksetyną dochodzi supiryd 200mg/d w razie problemow ze snem dostalem zolpic. Kiedys sam sulpi dosc dobrze sie spisywal teraz powinno byc fajnie.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.