[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
opiate warrior pisze:neurastenia pisze: Witam, może mi ktoś w miare szybko wyjaśnić czemu tramadolu nie moża łączyć z imao (moklobemidem)
A tak serio]
Nie pamiętałęm tego postu hihihi.
W kazdym razie zyje, a pukałem do niego tramca i rozne benzosy, do moklobemidu
'wzmacnianie' kodeiny moklobemidem(mobemid)
waga:72kg, obecna kuracja: poniżej 100mg/24h amitryptyliny + alprox 1-1.5mg/24h, przerwane pare dni temu(się skończyły).... --->do sedna:dawka 300mg mobemid(-20/30min) + kodeina(2 x antidol[ekstrakcja] - 2 tabletki antka połknięte żywcem(1,0mg pecemolu,-20/30min)) zapite - nasyconym cukrem - roztworem wodnym z kwasku cytrynowego(1 kubek) (pusty żołądek).
faktycznie żywszy stan ;) (czuć moklobemid, zresztą zawsze czułem jego 'spidowanie'), ktoś pisał o +10% ja u siebie daje +25% , generalnie mało mnie klepie 300tka kodeiny z dobrej i krystalicznej ekstrakcji, żadnych reakcji ubocznych. Pozdrawiam.
W.B. Yeats
Kiedyś po pół godziny od 300mg moklobemidu i 2mg klona (nałogowe, dawka tolerowana...) poszło 300mg kody nie robiącej mnie w tej dawce solidnie.
Ledwo napisałem smsa, przysypianie co chwilę, zajebiście dobrze, powtórzę na dniach na 450 moklo i 450 kody.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.