Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 160 / 2 / 0
Człowieczy Loosie :P Fanta Bamboocza hahahahhha Dobre Dobre .... a mnie na swedzenie po kodeinnie Swoistą ODtrutką jest polozenie sobie nie plecach rozwscieczonego kota ;) haha nie noo ja dzisiaj po xanaxie wczoraj bede jadl 450 kody zobaczymy jak bedzie pozdro ziomx ;) Elunioo hahahahaha
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: neurastenia »
opiate warrior pisze:
neurastenia pisze:
Witam, może mi ktoś w miare szybko wyjaśnić czemu tramadolu nie moża łączyć z imao (moklobemidem)
Bo nie i chÓj.

A tak serio]

Nie pamiętałęm tego postu hihihi.
W kazdym razie zyje, a pukałem do niego tramca i rozne benzosy, do moklobemidu
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: XymoX »
dopisze znowu faktów parę:
'wzmacnianie' kodeiny moklobemidem(mobemid)
waga:72kg, obecna kuracja: poniżej 100mg/24h amitryptyliny + alprox 1-1.5mg/24h, przerwane pare dni temu(się skończyły).... --->do sedna:dawka 300mg mobemid(-20/30min) + kodeina(2 x antidol[ekstrakcja] - 2 tabletki antka połknięte żywcem(1,0mg pecemolu,-20/30min)) zapite - nasyconym cukrem - roztworem wodnym z kwasku cytrynowego(1 kubek) (pusty żołądek).

faktycznie żywszy stan ;) (czuć moklobemid, zresztą zawsze czułem jego 'spidowanie'), ktoś pisał o +10% ja u siebie daje +25% , generalnie mało mnie klepie 300tka kodeiny z dobrej i krystalicznej ekstrakcji, żadnych reakcji ubocznych. Pozdrawiam.
"Jednako chłodnym okiem spójrz na Życie, na Śmierć. Nie wstrzymuj konia. Jedź!"
W.B. Yeats
  • 394 / 7 / 0
Sorka za duży odkop. Czy na Selegilinie można barć kode bezpiecznie??
  • 983 / 16 / 0
Nie wiem, ale jako, że już odkopałeś to napiszę.
Kiedyś po pół godziny od 300mg moklobemidu i 2mg klona (nałogowe, dawka tolerowana...) poszło 300mg kody nie robiącej mnie w tej dawce solidnie.
Ledwo napisałem smsa, przysypianie co chwilę, zajebiście dobrze, powtórzę na dniach na 450 moklo i 450 kody.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Kiedyś po godzinie od zjedzenia 300mg moklobemidu wrzuciłem 600mg kody, rozjebało mnie tak, że na półtorej godziny całkowicie sie wylogowałem, miks zajebisty, ale trzeba bardzo uważać, ja pod koniec fazy miałem spore problemy z oddychaniem.
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 5 / 0
to jak to w końcu jest.. można łączyć kodeine z moklobemidem bez obaw ? I czy rzeczywiście wzmacnia jej działanie ?
  • 386 / 5 / 0
Nikt nie chciał odpowiedzieć więc sam sprawdziłem. Moklobemid 150 mg + kodeina. Efekt ? Totalna porażna, kodeina nie działała, pojawiły się jedynie nieprzyjemne efekty. Nie polecam...
  • 394 / 7 / 0
Mix koda+sok z czarnej pożeczki(imao) jest bardzo przyjemny bez fajerwerków, ale wprawia w zajebiście dobry humor.
  • 386 / 5 / 0
Mam moklobemid. Brałem z kodeiną i koda nie zadziałała :scared: Wielu z was pisało że wzmacnia kodę. Może przyczyną tego było to że brałem kodę 2 tyg po odstawieniu antydepresantów ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.