[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
opiate warrior pisze:neurastenia pisze: Witam, może mi ktoś w miare szybko wyjaśnić czemu tramadolu nie moża łączyć z imao (moklobemidem)
A tak serio]
Nie pamiętałęm tego postu hihihi.
W kazdym razie zyje, a pukałem do niego tramca i rozne benzosy, do moklobemidu
'wzmacnianie' kodeiny moklobemidem(mobemid)
waga:72kg, obecna kuracja: poniżej 100mg/24h amitryptyliny + alprox 1-1.5mg/24h, przerwane pare dni temu(się skończyły).... --->do sedna:dawka 300mg mobemid(-20/30min) + kodeina(2 x antidol[ekstrakcja] - 2 tabletki antka połknięte żywcem(1,0mg pecemolu,-20/30min)) zapite - nasyconym cukrem - roztworem wodnym z kwasku cytrynowego(1 kubek) (pusty żołądek).
faktycznie żywszy stan ;) (czuć moklobemid, zresztą zawsze czułem jego 'spidowanie'), ktoś pisał o +10% ja u siebie daje +25% , generalnie mało mnie klepie 300tka kodeiny z dobrej i krystalicznej ekstrakcji, żadnych reakcji ubocznych. Pozdrawiam.
W.B. Yeats
Kiedyś po pół godziny od 300mg moklobemidu i 2mg klona (nałogowe, dawka tolerowana...) poszło 300mg kody nie robiącej mnie w tej dawce solidnie.
Ledwo napisałem smsa, przysypianie co chwilę, zajebiście dobrze, powtórzę na dniach na 450 moklo i 450 kody.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.