Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Słyszałem że należy odczekać co najmniej trzy godziny...?
I nie jestem tego pewien właśnie, nie mam za dużo pieniędzy, a samo 450 mnie już zbytnio nie robi.
zaczne jeść o 19, trzy godziny chyba wystarczą.Tóż po zjedzeniu wypije jeszcze troche tego Citroseptu, żeby mieć pewność, że zadziała i deks uderzy mocniej.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
lol po co pytasz jak i tak zrobisz po swojemu, jak dla mnie 3h to raczej za duzo.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ Fraktal . A zauważyłes , ze o 18 : 28 , zaproponowałem Ci , żebyś zarzucił za 40 minut , czyli o 19 ? To równe 3 godziny . Zreszta , rób jak chcesz i!!
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
[quote="CosmoDo"]
@ Fraktal . A zauważyłes , ze o 18 ]

Zauważyłem, załapałem później %-D

Pierwsze poszły o 19:15, 5 co 5min.

EDIT:
A ja potwierdzam działanie Citroseptu na dxm :-D
zjadłem 450mg a czuje sie jak po 600mg.

[Nie pisz postu pod postem tylko uzywaj funkcji "Zmien".]
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
po empirycznym doświadczeniu potwierdzam słowa fraktala. nie dość, że wyrzuciło mnie o plateau wyżej niż defaultowo (450 mg), to jeszcze pamięć krótkotrwała była wyjątkowo stabilna.

pozostaje tylko kwestia smaku, bo przy Citrosepcie ekstrakt z Antidolu to kompocik malinowy. ;)
szatan
  • 3250 / 355 / 2
Po kompocie malinowym zawsze mi zeby tak chÓjowo zgrzytały...

Propobuje kupic jakis w miare słodki sok grape najlepszy smak ma costa/caprio (nie pamietam ktore) z czerwonych - prawie jak naturalny grapefruit i slodki i w tym rozpuszczac Citrosepty/Citrogrepy itp.

Ja kiedys na citrogrepie jechalem... 600 zarzucona z tym byla jednym z najlepszych i najbardziej hardkorowych tripów (do tego było 6 miechow przerwy) a zjazd byl masakra. Skakałem, biegałem, smialem sie, swirowalem a wszystko bylo takie piekne (koniec maja) och ten zjazd trwal tydzien i to chyba najpiekniejszy tydzien mojego zycia byl.

Pozdrawiam %-D
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
nie pierdol się w soki, bo soków nie ma, tylko nektary, które Ci hóia dadzo. jest w sumie Granini, czerwony, słodki, z miąższem nawet, ale butelka-only i drogi. już lepiej po prostu kupić dwa grejfiuty i wszamać parę godzin przed tripem.
szatan
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: acoth »
też sceptycznie do tego podchodziłem, ale jakiś czas temu zakupiłem jakiś ubogi "Costa Czerwone Grejpfruity". wyprodukowany na bazie soku zagęszczonego (20%) - tak pisze na kartonie (2L).

Nie nastawiałem się na to, że ten napoik wzmocni fazę - miałem tylko nadzieję, że nie będzie problemów ze strony układu pokarmowego.

Zarzuciłem w sumie 65 acodinków zapijając tym napojem i wszystko przeszło moje oczekiwania

-brak takiego nieprzyjemnego ucisku w brzuchu
-wizyta w łazience była tylko raz
-nic mnie nie swędziało (chociaż wątpię w to, że to zasługa tego owoca)
-halucynacje przy otwartych oczach (co mnie zdziwiło bardzo, no, że przy tak małej ilości - zdarza mi się często do 1350mg)

no nie wiem co jeszcze... ale w moim odczuciu - na pewno wzmacnia fazę.
władek, koda, maria, dex, relanium, signo, pixy i God knows co jeszcze...
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Opisze swoje doświadczenie : DXM a grejpfrut . Jadłem ten owoc dwa dni przed tripem i w dniu fazy też . Zarzuciłem 675 około 23 w łóżku . Godzina 02 : 00 , budzę się z myśla , że przespałem najlepszą fazę . Wstaję z łóżka i idę do ubikacji . PO drodze , załącza się DXM'owy klimat . Uradowany wracam do łóżka i resztę czasu tripuje na zamkniętych oczach . Różnice : bardzo klimatyczne Cev'y , filmy , kreskówki itp . Czuc zajebisty klimat , przyjemnośc - jak na początku znajomości z Dexem . Intensywne Oev'y , niesamowite , unikalne i o niezwykłym charakterze . Faza trwa całą noc , w ogóle nie spię . Robi sie jasno , wstaję z łóżka , kąpiel , śniadanie itp. Po południu zarzucam 225 mg na raz i zapijam browarem . Nadchodzi zmrok , orientuje się , że ciągle mam halucynacje . Zarówno na otwartych , jak i zamkniętych oczach . Po raz pierwszy , a myslę , że dzięki grejpfrutowi , zdarzyło sie mi mieć haluny przez tak długi czas . Co tu dużo gadać - polecam !!!!
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 3250 / 355 / 2
Ja osobiscie jechalem 2 tygodnie na citrogrepie z soczkiem grape. Jak zazucilem 600 to miale mega depersonalizacje i mega mocny trip(na poziomie >900, troche mnie to zaskoczylo, zygalem, ale bylo zajebiscie). ale to co bylo najlepsze to tygodniowy zajebiscie euforyczny zjazd (kurwa tanczylem skakalem i nonstop zacieszalem) który przedluzylem 300 po tygodniu (na poziomie ~525) co spowodowalo nastepny tydzien tego zajebistego zjazdu. Polecam.

[Prosze pisz posty we wlasciwych watkach.]
Ostatnio zmieniony 26 marca 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...