Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Słyszałem że należy odczekać co najmniej trzy godziny...?
I nie jestem tego pewien właśnie, nie mam za dużo pieniędzy, a samo 450 mnie już zbytnio nie robi.
zaczne jeść o 19, trzy godziny chyba wystarczą.Tóż po zjedzeniu wypije jeszcze troche tego Citroseptu, żeby mieć pewność, że zadziała i deks uderzy mocniej.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
lol po co pytasz jak i tak zrobisz po swojemu, jak dla mnie 3h to raczej za duzo.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ Fraktal . A zauważyłes , ze o 18 : 28 , zaproponowałem Ci , żebyś zarzucił za 40 minut , czyli o 19 ? To równe 3 godziny . Zreszta , rób jak chcesz i!!
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
[quote="CosmoDo"]
@ Fraktal . A zauważyłes , ze o 18 ]

Zauważyłem, załapałem później %-D

Pierwsze poszły o 19:15, 5 co 5min.

EDIT:
A ja potwierdzam działanie Citroseptu na dxm :-D
zjadłem 450mg a czuje sie jak po 600mg.

[Nie pisz postu pod postem tylko uzywaj funkcji "Zmien".]
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
po empirycznym doświadczeniu potwierdzam słowa fraktala. nie dość, że wyrzuciło mnie o plateau wyżej niż defaultowo (450 mg), to jeszcze pamięć krótkotrwała była wyjątkowo stabilna.

pozostaje tylko kwestia smaku, bo przy Citrosepcie ekstrakt z Antidolu to kompocik malinowy. ;)
szatan
  • 3250 / 356 / 2
Po kompocie malinowym zawsze mi zeby tak chÓjowo zgrzytały...

Propobuje kupic jakis w miare słodki sok grape najlepszy smak ma costa/caprio (nie pamietam ktore) z czerwonych - prawie jak naturalny grapefruit i slodki i w tym rozpuszczac Citrosepty/Citrogrepy itp.

Ja kiedys na citrogrepie jechalem... 600 zarzucona z tym byla jednym z najlepszych i najbardziej hardkorowych tripów (do tego było 6 miechow przerwy) a zjazd byl masakra. Skakałem, biegałem, smialem sie, swirowalem a wszystko bylo takie piekne (koniec maja) och ten zjazd trwal tydzien i to chyba najpiekniejszy tydzien mojego zycia byl.

Pozdrawiam %-D
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
nie pierdol się w soki, bo soków nie ma, tylko nektary, które Ci hóia dadzo. jest w sumie Granini, czerwony, słodki, z miąższem nawet, ale butelka-only i drogi. już lepiej po prostu kupić dwa grejfiuty i wszamać parę godzin przed tripem.
szatan
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: acoth »
też sceptycznie do tego podchodziłem, ale jakiś czas temu zakupiłem jakiś ubogi "Costa Czerwone Grejpfruity". wyprodukowany na bazie soku zagęszczonego (20%) - tak pisze na kartonie (2L).

Nie nastawiałem się na to, że ten napoik wzmocni fazę - miałem tylko nadzieję, że nie będzie problemów ze strony układu pokarmowego.

Zarzuciłem w sumie 65 acodinków zapijając tym napojem i wszystko przeszło moje oczekiwania

-brak takiego nieprzyjemnego ucisku w brzuchu
-wizyta w łazience była tylko raz
-nic mnie nie swędziało (chociaż wątpię w to, że to zasługa tego owoca)
-halucynacje przy otwartych oczach (co mnie zdziwiło bardzo, no, że przy tak małej ilości - zdarza mi się często do 1350mg)

no nie wiem co jeszcze... ale w moim odczuciu - na pewno wzmacnia fazę.
władek, koda, maria, dex, relanium, signo, pixy i God knows co jeszcze...
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Opisze swoje doświadczenie : DXM a grejpfrut . Jadłem ten owoc dwa dni przed tripem i w dniu fazy też . Zarzuciłem 675 około 23 w łóżku . Godzina 02 : 00 , budzę się z myśla , że przespałem najlepszą fazę . Wstaję z łóżka i idę do ubikacji . PO drodze , załącza się DXM'owy klimat . Uradowany wracam do łóżka i resztę czasu tripuje na zamkniętych oczach . Różnice : bardzo klimatyczne Cev'y , filmy , kreskówki itp . Czuc zajebisty klimat , przyjemnośc - jak na początku znajomości z Dexem . Intensywne Oev'y , niesamowite , unikalne i o niezwykłym charakterze . Faza trwa całą noc , w ogóle nie spię . Robi sie jasno , wstaję z łóżka , kąpiel , śniadanie itp. Po południu zarzucam 225 mg na raz i zapijam browarem . Nadchodzi zmrok , orientuje się , że ciągle mam halucynacje . Zarówno na otwartych , jak i zamkniętych oczach . Po raz pierwszy , a myslę , że dzięki grejpfrutowi , zdarzyło sie mi mieć haluny przez tak długi czas . Co tu dużo gadać - polecam !!!!
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 3250 / 356 / 2
Ja osobiscie jechalem 2 tygodnie na citrogrepie z soczkiem grape. Jak zazucilem 600 to miale mega depersonalizacje i mega mocny trip(na poziomie >900, troche mnie to zaskoczylo, zygalem, ale bylo zajebiscie). ale to co bylo najlepsze to tygodniowy zajebiscie euforyczny zjazd (kurwa tanczylem skakalem i nonstop zacieszalem) który przedluzylem 300 po tygodniu (na poziomie ~525) co spowodowalo nastepny tydzien tego zajebistego zjazdu. Polecam.

[Prosze pisz posty we wlasciwych watkach.]
Ostatnio zmieniony 26 marca 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.