Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
01 stycznia 2021angello420 pisze:Tak nada się taki, i nie musisz nic mieszać z wodą (ktoś tam pisał że niby miesza amoniak z wodą ale nie widzę takiej potrzeby skoro na samym amoniaku mi wychodzi kozak) , lejesz sam amoniak na łyżkę, a lejesz go tyle żeby przykrylo koks i podgrzewasz do momentu pojawieniu się okrągłego placka oleju pływającego na wierzchu amoniaku31 grudnia 2020Modyfikowany Bigos pisze:Dobra Chuj z ta sodą bo nie dysponuje chwilowo waga to teraz taka sprawa czy Woda amoniakalna 25% firmy Dragon z Leroja się nada ? Drugie pytanie ile tego amoniaku trzeba żeby rozpuścić 0,5g koko ? Bo żebym nie spierdolil całego materiału to na dwa podejścia to zrobię hah29 grudnia 2020angello420 pisze: @Modyfikowany Bigos Ziomeczku, szkoda towaru zeby robić na sodzie, no chyba że chcesz to teraz zrobić i nie masz wyjścia to luz, ale przekonałem się że na sodzie nie warto, nie dość że dużo z tym jebania to można zjebać i wyjdzie lipa.
idź do sklepu z farbami/lakierami albo jakas "chemia z Niemiec" i kup sobie amoniak (kwestia paru zł), sypiesz temat na łyżkę zalewasz amoniakiem i podgrzewasz i w kilka sekund robi ci się placek oleju na górze, chwile poczekaj aż ostygnie, odlej powoli ten amoniak tak żeby na łyżce został tylko ten olej,podmuchaj chwilkę aż zastygnie i zrobi się biała grudka i po sprawie, ściągasz z łyżki i jarasz ✌ no i jakość dużo lepsza, klepie konkret
Pozdro
I trzecie pytanie niech mi ktoś wyliczy w jakiej proporcji mam zmieszać ten amoniak 25% Z wodą żeby uzyskać 10% roztwór amoniaku bo dobrze pamiętam że wlasnie taki jest zalecany do gotowania crack'u si ?
Spokojnie zrób jak ci pisze, jaram to gówno długi czas więc wiem co robię i co mówię![]()
Robię to pierwszy raz i chcę mieć pewność, że wszystko się uda))))
Jadłem taki i taki, na amo też robiłem, ale wtedy czułem się zdecydowanie gorzej niż po gotowaniu na sodzie.
Na dodatek smak samego kryla jest lepszy po sodzie - solidny pingpong w ryju. Naturalnie, o ile dziad dobry
Ostatnio byłem naocznym swiadkiem, gotowania na wódce....Tak tak na wódzie!!! Nie wodzie :-D Widziałem juz rózne "Spec efekty" na eterze, amoniaku, wodzie a nawet na sucho z samą sodą, ale etylowy alkochol!?.I faktycznie raz dwa i gotowe.Moze ktoś mądry się wypowie od strony hemicznej,jakie plusy to daje.
Zdrówka i wolności wszystkim.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
fuzja - 909
I tak jest najlepiej jak się spali z dwa trzy gramy z lufki metalowej i się ja wyczyści to kopie dwa razy mocniej
09 stycznia 2023Grimace pisze: Pytanie czy Amonika włoski roztwor wodny bedzie nadawal sie na ugotowanie krakusa?
Robi się łatwiej, testowałem kilka razy. Yyy, widziałem tylko ;).
wątpliwości zawsze miałem odnośnie toksyczności metody z amoniakiem. Na bank jest to bardziej szkudne dla organizmu jak metoda z sodą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/betel-c0faedab2ce4409c9a96a39b09b1561b.jpg)
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat
Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marijuana-smoking_0.jpg)
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat
Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cocaine-rotting-hides.ee7f25.jpg)
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!
Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.