...czyli jak domowym sposobem zrobić: boks, HPS, lampę, wentylację itp.
ODPOWIEDZ
  • 491 / 102 / 0
Różnice w odbijaniu światła przy mylarze/białej farmie matowej są tak niewielkie, że to tylko kwestia gustu co się użyje.
Ja np. miałem boxa z drewna, wiec najłatwiej i najtaniej było mi to pomalować bezzapachową farbą akrylową białą matową, nie narzekałem na efekty.
  • 981 / 92 / 0
popieram klopa ;)
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 96 / 7 / 0
To ja tez pomaluje :) ogarnalem juz kable i oprawki... Zmontuje do tego jeszcze kawalek profila do regipsow i podwiesze wszystko na lanuchach, dzieki temu bede mogl regulowac wysokosc od krzaczkow.
  • 1037 / 242 / 0
Wrzuć jakieś zdjęcia bo jak to czytam przypomina mi się mój pierwszy boks 12 zarowek takich jak twoje połączone szeregowo wszystko przymocowane do kawałka półki a regulacja wysokości na łańcuchach i to takich jop twoja mać jak od reksia z budy XD
  • 377 / 42 / 0
Obawiam sie ze przy 12 kompaktach mozesz miec problem by je odpalic szeregowo. Ja mialem problemy juz przy 6 sztukach. Jest spory spadek napiecia a one potrzebuja strzala by zazac dzialac. Podlacz je rownolegle i masz problem z glowy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kokaina dla ubogich zalewa polski rynek. Sięgają po nią nawet dzieci

Narkotyki dla młodzieży to wciąż duże wyzwanie dla polskich służb. W 2024 roku polska policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów, w których produkowano syntetyczne narkotyki, oraz przechwyciła ponad 19 ton takich niedozwolonych substancji. W Polsce aktualnie poważnym zagrożeniem są syntetyczne pochodne katynonu – mefedron, klefedron i klofedron.

Dzieci zażywają „kokainę dla ubogich”. To najczęstszy wiek inicjacji

W ubiegłym roku policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów i ponad 19 ton syntetycznych narkotyków – poinformował w rozmowie z tvn24.pl dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Największy problem w Polsce stanowią syntetyczne pochodne katynonu – klefedron, klofedron i mefedron. Najwięcej młodych ludzi trafia do szpitala z powodu tego ostatniego.

"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy