...czyli jak domowym sposobem zrobić: boks, HPS, lampę, wentylację itp.
ODPOWIEDZ
  • 493 / 102 / 0
Różnice w odbijaniu światła przy mylarze/białej farmie matowej są tak niewielkie, że to tylko kwestia gustu co się użyje.
Ja np. miałem boxa z drewna, wiec najłatwiej i najtaniej było mi to pomalować bezzapachową farbą akrylową białą matową, nie narzekałem na efekty.
  • 985 / 92 / 0
popieram klopa ;)
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 96 / 7 / 0
To ja tez pomaluje :) ogarnalem juz kable i oprawki... Zmontuje do tego jeszcze kawalek profila do regipsow i podwiesze wszystko na lanuchach, dzieki temu bede mogl regulowac wysokosc od krzaczkow.
  • 1037 / 242 / 0
Wrzuć jakieś zdjęcia bo jak to czytam przypomina mi się mój pierwszy boks 12 zarowek takich jak twoje połączone szeregowo wszystko przymocowane do kawałka półki a regulacja wysokości na łańcuchach i to takich jop twoja mać jak od reksia z budy XD
  • 377 / 42 / 0
Obawiam sie ze przy 12 kompaktach mozesz miec problem by je odpalic szeregowo. Ja mialem problemy juz przy 6 sztukach. Jest spory spadek napiecia a one potrzebuja strzala by zazac dzialac. Podlacz je rownolegle i masz problem z glowy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.