Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 324 / 6 / 0
-kawa raz lub 2 dziennie.
-koda z przeciwhistamina codziennie
-DXM ostatnio codziennie i to po pare razy czasem
-alkohol czase codziennie, czasem co pare dni, a czasem co pare tygodni.
-zioło codziennie w ciagach kilkutygodniowych
-benzo bardzo rzadko
-feta bardzo rzadko
-inhalanty bardzo rzadko
- benzydamina rzadko
-wszystki inne wynalazki sporadycznie
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 6 / 0
jeszcze raz na pare tygodni leperamid i mak.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
papawer somniferum pisze:
jeszcze raz na pare tygodni leperamid i mak.
Daje coś ten loperamid? Jakieś efekty rekreacyjne? Bo już drugi raz czytam dzisiaj, że tak... A jakby go zmiksować z kodeiną :)?
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
MJ - codziennie od ponad 2 lat, wczesniej zadko.
DXM - kilka razy... nie kreci mnie to jakos, jedynie wieksze dawki w miare daja rade.
Benzadymina - Gdyby nie smak, to jakos by przeszlo... Ale tak jak wyzej, tylko duze dawki.
Kodeina - 2 razy w zyciu, tez mi sie nie podobalo.
Grzybki - jedynie w sezonie, najczesciej jak sie da.
Acid - jak narazie 1 raz, bedzie wiecej.
Kofeina - 2/3 razy dziennie.
Nikotyna - 0,5 do paczki dziennie.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2007 przez Astral, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kikiriki »
jaram jakos okazyjnie.. wsumie zależy, czasami jaram 2 tygodnie codziennie a czasami 3 miesiace wogóle nie jaram.. wiec różnie to bywa
piłki średnio co tydzień (na imprezie 4-5, bez imprezy do 3) czasami zdarza sie week bez piłek
feta od imprezy do imprezy czyli średnio 2 czasami 3 razy w miesiacu
DXM jak przyjdzie ochota czyli jakos raz na miesiać, czasami 2 razy:D
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
nikotyna- rzadko. jak jestem najebany albo czasami szlug na 2 dni
kofeina-kilka razy w tyg
alko- glownie bro. ze 4 razy w tyg cos ze dwa nigdy jedno
kannabis- okazyjnie raz na kilka miechow
tramadol-z tym troche przeginam....ostsatnio raz na tydzien ale mam tendencje do 2-3 dniowych ciagow i zaczyna mnie to martwic. lacze z browarem
rolki-okazyjnie, ogolnie do mixow, mila sprawa. kilka razy
DXM-jak to "odkrylem" to przez miecha wiecznie nacpany hcodzilem. teraz raz na kilka tygodni....a nawet miesiecy
avio-raz w zyciu. bylo niefajnie i straszne jakies te haluny
zolpic- faza jest, ale nie dla mnie. bralem kilka razy
xanax-kiedys doraznie leczniczo. nie dla mnie

kurwa cos duzo tego wyszlo <_<
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kobyle_caco »
kodeina z avio- raz na tydzień, czasem dwa, ograniczyłem to
thc, w postaci haszu lub zioła- okazjonalnie, średnio wyjdzie z raz na miecha, ostatnio chyba nawet rzadziej
tramadol- jak mi wpadnie w łapy to biore, czasem wychodzi z tego mały ciąg
kofeina- codziennie co najmniej 2 kawy, zazwyczaj więcej
alko, w postaci browarów, albo becherovki- ze 4 razy w tygodniu, ale w ograniczonych ilościach, bardziej dla smaku jak dla fazy
nikotyna- fajek nie pale, ale tabake zazywam prawie codziennie
na tropie marzeń jak szalony detektyw...
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Zasadniczo to nie biorę. Tylko rekreacyjnie : raz na tydzień jedno piwko, raz na miesiąć Hasz lub MJ
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Billo »
Teraz to pizduś jestem bo do tyry qrwa codziennie musze pomykac (no znaczy weekendy wolne ale to juz nie to samo ci kiedys...)
Więc obecnie wygląda to u mnie tak: codziennie MJ i niemal codziennie alko (1-4 piwek albo czasem gołda)
czasem jedna lufke a czasem ponad połówkę palone ze wszystkiego ale najczęściej z tłoka...
Pixy 1-2 razy na miecha, feta żadko, raz DXM, 2x bez efektów szałwia :/ Papierochy jak paliłem tak palę (11 lat) :/
No ale to juz nie to samo co na studiach :D
Ciągi amfetaminowe 2-3 dni przez 1 do 1,5 miesiąca, non stop MJ, dropy 1-2 razy w tygodniu, grzyby w sezonie kilka razy no i alko towarzyszące bezprzerwy :)
no i dlatego studia były tak piekne :D Własnie dlatego !!!!!
...jaram bo potrzebę czuję...

=============<''''
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sundazed »
mj - codziennie/prawie codziennie. Zazwyczaj pół gieta wieczorkiem, 2 i więcej na specjalne okazje.
alko - zależy... Na ogół piwko/3 lampki wina dziennie, ale bywa że nie wypiję nawet kropli przez okrągły tydzień; większe najebki rzadko, raz na tydzień, 2 tygodnie.
kofeina - raz/dwa razy dziennie (mała czarna the best).
Yerba - 2 razy dziennie.
Yopo - 2 razy w ciągu ostatnich 2 tygodni. Mam zamiar więcej potabaczyć ;-)
grzybki - ostatnio grzybiłem jakieś 2 lata temu, a teraz nie mam niestety dostępu. Jednak jesienią, w 4 klasie LO średnio co tydzień szamałem minimum 30 sztuk. Chyba do dzisiaj mam zdeczka (?) powyginane blachy po tym maratonie... :-/
LSD - sporadycznie, jak jest okazja.
HBWR - sporo (kilkanaście razy?), czasem w tyodniowych odstępach. Na razie podziękuję...
Dropy - niewiele tego było, ale regularnie zarzucane (co tydzień, dwa tygodnie).
DXM - kilka podejść, zawsze w dużych odstępach czasowych. Raczej więcej nie sięgnę po dexa...
kokaina - raz i nie ukrywam, że chętnie bym to powtórzył...
kodeina - 3 razy (chyba); miło było, ale raczej podziękuję - nie dla mnie ta "bania" (bańka?).
tramadol - raz, poza tym jak wyżej... Temu panu już podziękujemy.

Innych bezeceństw nie pamiętam.
Uwaga! Użytkownik Sundazed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...