Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Dr.Evil pisze: ODP plis na mo post powyżej bo nie wiem czy robić wyprawe na stadion
A druga sprawa to regulamin -> "zakazane tematy: kupno, sprzedaż, wynajem"!!!
A policja napewno non-stop śledzi co tam nowego na hypciu i jak ktoś powie że można zdobyć benzo na STADIONIE (pewne zródło,,, anonimowy internauta) wyślą tam 120 antyterorystów,,,, odrazu
Ostatnio wzięłam z chłopakiem benzo (TANTUM ROSA). Zjdlam tego 4 kapsulki(wczesnej byla kstrakcja) zeby zobaczyc czy cokolwiek bedzie. Nie bylo praktycznienic. On wtey zarzucil 8 i mial jazdy
Dziś wzięłam 2 raz benzo w nadziei ze bedzie fajnie (tak sie nasłuchałam o tych rzeczach :) )
No i wszamałam 20kapsułek w których powinno być 4 saszetki TANTUM ROSA i raktyczie nic sie niedzialo, pare swiecących punkcików jak sie wkręcilam ale nrmalnie nic wiecej. Moj facet zjadl yle co ja i mial cholerne haluny a ja nic, zero. Dlaczego??
Po co?
Wybrałem coś innego.
Czemu?
Tak sobie.Póki mam herę, nieważne.
- "trainspotting"
Mam jedno pytanie.
Ostatnio wzięłam z chłopakiem benzo (TANTUM ROSA). Zjdlam tego 4 kapsulki(wczesnej byla kstrakcja) zeby zobaczyc czy cokolwiek bedzie. Nie bylo praktycznienic. On wtey zarzucil 8 i mial jazdy
Dziś wzięłam 2 raz benzo w nadziei ze bedzie fajnie (tak sie nasłuchałam o tych rzeczach ]
Kurwa, dlaczego odrazu bana? Łatwo pojebać nazwy - benzydamina a benzodiazepina...
Ja Ci odpowiem, podejżewam, że benzydamina jest metabolizowana do jakiegoś aktywnego (czyt. halucynogennego) związku przez jakiś izoenzym cytochromu P-450. Wygląda na to, że ty tego enzymu masz bardzo mało, skoro po takiej ilości miałaś minimalną fazę (a Twój chłopak ma go więcej).
Haha, kurwa, k00n, teraz to mnie rozjebałeś... Ty masz kurwa 14 czy 15 lat a jej wypominasz wiek? Pierdolnij się łeb, szczylu.
Pyt
Czy ktoś na stadionie ostatnio widzaił jakieś benzo??
Czy są tacy dilerzy co zajmują też się sprzedarzą benzo.... nie licząc klonów??
Gdyż niemoge skobinować recepty.... kiedyś miałem... teraz huj i brak benzo
Do siostry
Duża jest szansa że zwaliłaś ekstrakcie
Druga ważna sprawwa.... powinnaś być najlepiej zupełnie nadczo
trzecia... wykaj tą białą startą gumke (tak to mniejwiecej wygląda) w torebeczce od herbaty albo zawiniete w chusteczke... lepiej wchodzi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.