Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Dr.Evil pisze: ODP plis na mo post powyżej bo nie wiem czy robić wyprawe na stadion
A druga sprawa to regulamin -> "zakazane tematy: kupno, sprzedaż, wynajem"!!!
A policja napewno non-stop śledzi co tam nowego na hypciu i jak ktoś powie że można zdobyć benzo na STADIONIE (pewne zródło,,, anonimowy internauta) wyślą tam 120 antyterorystów,,,, odrazu
Ostatnio wzięłam z chłopakiem benzo (TANTUM ROSA). Zjdlam tego 4 kapsulki(wczesnej byla kstrakcja) zeby zobaczyc czy cokolwiek bedzie. Nie bylo praktycznienic. On wtey zarzucil 8 i mial jazdy
Dziś wzięłam 2 raz benzo w nadziei ze bedzie fajnie (tak sie nasłuchałam o tych rzeczach :) )
No i wszamałam 20kapsułek w których powinno być 4 saszetki TANTUM ROSA i raktyczie nic sie niedzialo, pare swiecących punkcików jak sie wkręcilam ale nrmalnie nic wiecej. Moj facet zjadl yle co ja i mial cholerne haluny a ja nic, zero. Dlaczego??
Po co?
Wybrałem coś innego.
Czemu?
Tak sobie.Póki mam herę, nieważne.
- "trainspotting"
Mam jedno pytanie.
Ostatnio wzięłam z chłopakiem benzo (TANTUM ROSA). Zjdlam tego 4 kapsulki(wczesnej byla kstrakcja) zeby zobaczyc czy cokolwiek bedzie. Nie bylo praktycznienic. On wtey zarzucil 8 i mial jazdy
Dziś wzięłam 2 raz benzo w nadziei ze bedzie fajnie (tak sie nasłuchałam o tych rzeczach ]
Kurwa, dlaczego odrazu bana? Łatwo pojebać nazwy - benzydamina a benzodiazepina...
Ja Ci odpowiem, podejżewam, że benzydamina jest metabolizowana do jakiegoś aktywnego (czyt. halucynogennego) związku przez jakiś izoenzym cytochromu P-450. Wygląda na to, że ty tego enzymu masz bardzo mało, skoro po takiej ilości miałaś minimalną fazę (a Twój chłopak ma go więcej).
Haha, kurwa, k00n, teraz to mnie rozjebałeś... Ty masz kurwa 14 czy 15 lat a jej wypominasz wiek? Pierdolnij się łeb, szczylu.
Pyt
Czy ktoś na stadionie ostatnio widzaił jakieś benzo??
Czy są tacy dilerzy co zajmują też się sprzedarzą benzo.... nie licząc klonów??
Gdyż niemoge skobinować recepty.... kiedyś miałem... teraz huj i brak benzo
Do siostry
Duża jest szansa że zwaliłaś ekstrakcie
Druga ważna sprawwa.... powinnaś być najlepiej zupełnie nadczo
trzecia... wykaj tą białą startą gumke (tak to mniejwiecej wygląda) w torebeczce od herbaty albo zawiniete w chusteczke... lepiej wchodzi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.