Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
heh mam to ćpam ,to widzę normalnie jak przy większości opiodów ....zawsze jest jakaś cena za chwile zajebistości
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 131 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bananax »
Tylko z tym szczególnie jest przejebane, bo króciutko działa. W sumie jest się nawalonym kilka godzin, ale 'właściwa' luta to max. kilkanaście minut %-D
Ostatnio zmieniony 22 marca 2010 przez bananax, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]The Don Dada[/b]
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Powiedzcie mi, kochane ćpuny, co myślicie o moim przypadku.

Po przemądrej radzie wielebnego, by na pierwszy raz puknąć 400mcg, oraz po "nieco" bardziej rozsądnej radzie oxana, by zacząć od żucia 50mcg, jak zwykle dostosowałam te wskazówki do swojego patologicznego organizmu i wsadziłam do paszczy kwadracik 2x2 mm, czyli ok. 16mcg (nie śmiejcie się ze mnie, ale nie wiem, czy dobrze policzyłam... jeśli na 100mm² jest 400mcg, to na 1mm² muszą być 4, czyż nie? miesza mi w głowie ta potęga oraz... o tym za chwilę). Gdy po upływie pół godziny zaczęłam czuć silny efekt, uznałam, że jestem wybrykiem przyrody, więc wcale nie będzie dziwne, jeśli za chwilę przestanę oddychać. Czym prędzej pozbyłam się kwadracika z japy. Dziś, zasmucona różnymi życiowymi perypetiami, zdecydowałam się na podejście nr 2. Tym razem postanowiłam użyć najmniej ryzykownej metody i nakleiłam 1/3 plastra 25mcg na skórę, czyli w ciągu godziny powinno się uwalniać nieco ponad 8mcg... niewątpliwie, uwalnia się, a efekt jest bardzo mocny (powiedziałabym, że nawet zbyt mocny). Mój eksperyment dowiódł, że powinnam żuć góra (!) 2mm² plasztra, żeby nie przedobrzyć. Plasztra oczywiście nie będę już używać w sposób taki jak teraz, ponieważ jest to dalece nieekonomicznie.

Po raz kolejny dudnię i apeluję, gdyż jako sprzątaczka czuję się nieco odpowiedzialna za higienę Waszej intoksykacji: wrażliwość na opio jest jednak bardzo indywidualna i przestrzegam, by używając tak niebezpiecznej substancji jaką jest fnt, na inicjację wybrać metodę, która w maksymalny sposób pozwoli kontrolować działanie leku (nie muszę mówić, że najgłupszą opcją jest zapoznanie się z fnt via igła - tak, ojcze wielebny, chciałeś mnie ZABIĆ!!!).

PS No i muszę stwierdzić, że mimo dużego uroku fnt, pierwsze miejsce w używkowej hierarchii zajmuje u mnie nadal morfina.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 131 / 2 / 0
LoL %-D
Jedyne co mogę napisać to wyrazy ubolewanie, iż ty czytać nie potrafisz. Ty już jesteś chyba za stara, żeby to zmienić, ale cóż...
Nawet jeśli mi nie wyszło twoje morderstwo, to tak pewno prędzej czy później, przez stan swego intelektu jak i ciała wiedziesz w piach przez dragi.
Amen!
[b]The Don Dada[/b]
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Kura, leiche, pozyczysz troche swoich enzymow? A moze polowe watroby oddasz?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Nie wiem, kim jesteś, bananax, ale nie sądzę, byś był osobą, do której kierowałam słowa.
TALVOsilen pisze:
bez obaw, zacznij od pukania 1cm^2 a to dla każdego plastra durogesic jest 400mcg czyli bezpieczna dawka by stracić fentanylowe dziewictwo ;)
Ksionc pisał też o stratach przy ekstrakcji, ale tak czy inaczej jest to znacznie większa dawka niż ta, która wchłonie się przez skórę. A stan mojego intelektu jest póki co ok.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 3449 / 129 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Cóż, nie od dzisiaj wiadomo, że masz pojebany metabolizm, przecież doskonale o tym wiesz... Innych ludzi zabija tolerka, osobiście jestem przekonany że 400 mcg fentanylu dla mnie byłoby co najwyżej w sam raz.
  • 2013 / 84 / 0
Ja na pierwszy raz zajebalem cos okolo 250mcg bez tolerki i.v. Ahh to jebniecie nieogaru polaczone z cieplem mmm....
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 989 / 35 / 0
Ja zajebałem na pierwszy raz coś ok 1.5 mg i było ok.
Ale i tak wole starego, poczciwego browna. Tego zajebistego uczucia zaraz po strzale żadne inne opio nie daje.. tylko kochana heroinka :heart: :heart: :heart: Ten zapach, ten smak, ta idealność.. ehh. Wsytarczy jeden strzał i przez kilka godzin jest tak jak miało być.. oj popłynąłem za bardzo, to temat o fentanylu :)
HEROIN!
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010 przez Warszawski Cpun, łącznie zmieniany 4 razy.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 131 / 2 / 0
:wall:
Przepraszam naprawdę, ale czytając Twój post pomyślałem że jest skierowany do mnie. W odpowiedzi na twoje pytanie o ED na '1 raz' pisałem również coś o 400ug iv i jeśli by Ci się chciało go odszukać to po jego przeczytaniu sama zrozumiesz :blush:
Cheers!
[b]The Don Dada[/b]
ODPOWIEDZ
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.