Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 1174 / 227 / 23
@krzychv
Nie ma opcji, żeby za darmo Ci recepty wypisywali bez żadnych profitów czy haczyków. Może jeszcze w darmowe pieniądze od PiSu wierzysz
  • 554 / 14 / 0
Nie robią tego za darmo, nie musiałeś podać karty kredytowej? Bo jeśli nie, to obawiam się, że po drugiej stronie siedzi typ fałszujący recki, który sobie zrobi z Ciebie konto na słupa. XD
  • 96 / 3 / 0
Ciężko mi uwierzyć, w strony na ktorych za 39-59zl lekarz przepisze ci recepte np na 3xclonazepam, a w te darmowe juz wgl niewierze.Chociaż, jeśli bym zobaczylem ze te platne dzialaja to jestem w stanie w to uwierzyc
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
  • 1174 / 227 / 23
Zgadzam się z @Velvet Velour na darknecie jest masa rzeczy zakładanych na słupa, już wiem skąd je mają XD
  • 228 / 36 / 0
faktycznie zupełnie inna przychodnia i babka widzi u mnie 'nadużywanie benzo', zrobiłam kocią mordę i że trochę relanium na sen potrzebowałam, teraz pytanie za 100pkt - czy jeśli dajmy na to przez 3 miesiące się nigdzie nie pojawię, to to N mi zniknie?
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 350 / 87 / 0
Nie zniknie, już do końca życia to będziesz miała
  • 228 / 36 / 0
weź nie strasz, ja pytam poważnie
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 100 / 19 / 0
@niewiemczyistnieje pożegnaj się z tematem. Albo redukujesz albo schodzisz do podziemia:

1-lipca-wchodzi-w-zycie-raportowanie-zd ... 72456.html
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2021 przez Attitude, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2890 / 623 / 0
on też odpowiada poważnie
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 4603 / 2215 / 1
17 sierpnia 2021niewiemczyistnieje pisze:
weź nie strasz, ja pytam poważnie
W tej chwili nie ma nawet opcji usunięcia takiego zgłoszenia. Nie ważne, czy jesteś lekarzem prowadzącym, czy lekarzem który taki monit stworzył. Może jest opcja zmiany tego w NFZ (muso fizycznie być), ale pytanie w jaki sposób doprowadzić do wyczyszczenia tego punktu.
Zablokowany
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.