eliot pisze:najlepszy i najczystrzy jest krysztal.na innej konsystencji to juz tez wala w chuja.
Czeslaw pisze:jak cygan bożenkę :)
Przepraszam za offtop :retarded:
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
br0w4r pisze:No jeszcze jest glass, ten jest chyba najczystszy?
Także pod względem czystości "glass" (jeśli chodzi o zawartość głównie mety w mecie, to myślę, że tak), ale pod względem mocy odrobinę spada.
eliot pisze:tez bym sie sklanial ze chujowy sort,bo przeciez gosc mowi ze duzo nie bierze.po 100mg czystej krystalicznje meth walonej i.v mialby wypas.tez ostatnio trafilem na chujowy sort,taki lepki ,ale chujowy.najlepszy i najczystrzy jest krysztal.na innej konsystencji to juz tez wala w chuja.
Poza tym, 150mg tego samego sortu co miał eis (wypite) trzyma mnie już drugą dobę, więc szczerze wątpię w złą jakość mety, którą mam.
co do IV:
z własnego dośw. :
polecam od minimum 50mg do np. 200mg....
ale jak ktoś (jak ja) potrafił przyjąć na jednego sniffa pół grama to myślę, że wytrzymie więcej drogą IV...
ogólnie to chyba tylko zwiększa się degradacja neuronów z racji wysokich dawek
(dożylnie brałem jeden raz więcej, ale przewrócilibyście się albo po prostu nie uwierzyli jakbym podał dawkę.)
a na tolerancję i wyczerpanie się początkowego potencjału polecam DXM
po raz wtóry napiszę na grubo żeby zapadło w Waszą pamięć:
DXM obniża tolerancję między innymi na metamfetaminę
tylko bierzcie ten dxm jak w waszej krwi już nie będzie pika. bo tak zdrowiej, a poza tym dopiero wtedy na prawdę skutecznie działa znoszenie tolerancji.
i ogólnie (to moja mongolska teoria) DXM pomaga na zapchane(również bolące/podrażnione) zatoki i katar po piku.
buziaczki.
PĄCZKI Z NORWEGII* dla wszystkich !!!!
*pączki z norwegii - wybryk literacki mojego kolegi kiedy się licytowaliśmy po piku na absurdalniejsze wyrażenia. fajny?
Czuję się naprawdę cudownie. Po raz pierwszy od dawna. Świat stoi przede mną otworem. Czuję się silna i pełna energii, ale też pełna spokoju i zrelaksowana. Moja koncentracja jest na najwyższym poziomie. Moje ciało pracuje harmonijnie. Mój umysł jest świetnie funkcjonującym mechanizmem. Praktycznie nic nie jest teraz dla mnie „nie do zrobienia”. Czuję wielką siłę i euforię. Chyba mam rozszerzone źrenice, mam bardzo ostry wzrok. Słuch tez jest wyjątkowo wrażliwy. Czuję w piersi mocne bicie serca – mocniejsze, niż normalnie. Nic mnie nie boli, nic mi nie przeszkadza, odczuwam wielki komfort, po prostu komfort bycia. Moje myśli są przejrzyste, poukładane, spokojne. Nie odczuwam zimna, chociaż w pomieszczeniu jest ok. 6°C. Wszystkie czynności sprawiają mi przyjemność i wykonuję je bardzo dokładnie. Każde zajęcie wydaje się być tym wymarzonym. Mam świetną koncentrację i koordynację ruchów. Wszystko wydaje mi się możliwe. Naprawdę. W ogóle nie odczuwam zmęczenia, nawet znużenia. Kompletnie nie odczuwam głodu – przeciwnie – nie byłabym w stanie niczego przełknąć. Moje nastawienie do życia i świata jest niezwykle optymistyczne. Mogę tak trwać godzinami. Nie czuję upływu czasu. Po prostu jest cudownie, przejrzyście i pozytywnie. Nagle odzyskałam wiarę w siebie i w sens życia. Początek tych wszystkich pozytywnych działań szacuję gdzieś na 10 minut po wciągnięciu rozgniecionego i sproszkowanego kryształu. To piękne uczucie stopniowo zalewa cały umysł i całe ciało. Po kilku chwilach wszystko nabiera sensu, nawet tego dawno zagubionego sensu. Co ciekawe, wzrasta też ocena własnych możliwości i własnej wartości.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.