Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Dobra, dzięki mordy, akurat leżę w łożku i czuje sie w miarę trzeźwy, a paradoksalnie nic chuja nie chce mi sie spać
metalshock
  • / / 0
Panowie kaptopryl bym walnal pod jezor bo juz jest slabo Nepa mam dosc dlugo jadlem ze 3tyg z przerwami paro godzinnymi lub ostatnio rekord 1 dzien i pare godzin przerwy lichy juz gdzies do tego jestem bo jak zwaly nie bylo to teraz zwala jak po alfie pvp da rade kapta pod jezor ? Wypilem 1l wina i 2x piwo i mam jeszcze 0.7 wina ktore wypije napewno na tego syfs NEP normalnie byl grzeczny dzis moj organizm nie dal rady
  • 2 / / 0
Słuchajcie, brałem jakies 4cmc albo inne gowno i bylo spoko, ale teraz serce bije ledwie wyczuwalnie, puls raczej w normie, tylko ze lekko. Zawroty glowy, paranoja. Pomozcie prosze. Mam wódke, zarzucić ją na uspokojenie? co robic?
  • 40 / 7 / 0
Zrób sobie wodę z cytryną, połóż się lub usiądź jak Ci wygodnie, oddychaj spokojnie, spróbuj się uspokoić. Nie wrzucaj alko. Jakieś minerałki z supli,
jeżeli masz to poceluj w herbatki ziołowe - melisa, rumianek, będzie ok.
Energia kosztuje.
  • 201 / 6 / 0
Potrzebuję porady. Właśnie pierwszy raz podałam sobie iv. Niestety, mogę tylko w nadgarstku, bo wszędzie indziej mam niewidoczne żyły. Po wbiciu, odciągnięciu tłoczka było okej, zapodałam, ale teraz mam całą spuchnięta rękę, czerwoną, jakby to rozlało się pod skórą - zrobił się jakby bąbel i gdzieniegdzie czerwone plamy. Czy to normalne? Ewentualnie jak temu zaradzić.
  • 38 / 1 / 0
Nie to nie jest normalne. Powinieneś czym prędzej udać się do lekarza z takimi sprawami nie ma  żartów
  • 41 / / 0
@ stubborn : udaj się na SOR. Pomogą spokojnie (najwyżej puszczą jakiś tekst z pogardą, nic więcej złego ci nie zrobią a pomogą bo to ich PSI obowiązek).
Jeśli zostaniesz w domu na własną rękę, może być źle.
Uwaga! Użytkownik 666rockstar666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czesc, mam problem po koksie jak biore 3 dni pod zad potem mam przez tydzien napady depresji i paniki :wall: , ale teraz trzyma mnie juz 1,5 tygodnia i nie wiem co zrobic nie moge nic zjesc ani nic budze sie rano z takimi napadami , nie moge pracowac. Prosze o rade moze ktos tak ma bo czytam o tym i nic nie moge znalesc. Dzieki z gory pozdrawiam
  • 7 / 1 / 0
Sprawa wygląda tak: godzinę temu przywaliłem setkę MST rozpuszczoną w 4 ml wody. (Ogólnie, trzeci strzał dnia dzisiejszego - przy poprzednich wszystko było 'si'.) Wejścia nie było w ogóle, poza mrowieniem w stopach , a faza jest bardzoo dziwna. Zero euforii, zero jakiejkolwiek przyjemności, żadnego ciepła - jest tylko osłabienie na granicy omdlenia (NIE JEST TO NOOD, od razu zaznaczam), silny wyrzut histaminowy, ból głowy i mięśni nóg, zawroty głowy i nudności bez wymiotów. Czy to symptomy nadchodzącej zapadki? Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy dzwonić po pogotowie...
!!!
!!
!
"Jestem nowym Werterem wieku dwudziestegopierwszego;
Jestem brudnym wyrzutkiem, chcącym czegoś lepszego."
  • 2011 / 124 / 0
Raczej pirogena. Odczekaj chwilę, obserwuj stan, spróbuj sobie w miarę równych interwałach określać czy się pogarsza czy polepsza, czy pozostaje sytuacja bez zmian.

Zabawne - pokazuje mi że wysłałeś posta o 22:15, u mnie jest 21:29, więc może zdążę Cię jeszcze ostrzec
Nie pukaj 3 raz MST!!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.