Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Dobra, dzięki mordy, akurat leżę w łożku i czuje sie w miarę trzeźwy, a paradoksalnie nic chuja nie chce mi sie spać
metalshock
  • / / 0
Panowie kaptopryl bym walnal pod jezor bo juz jest slabo Nepa mam dosc dlugo jadlem ze 3tyg z przerwami paro godzinnymi lub ostatnio rekord 1 dzien i pare godzin przerwy lichy juz gdzies do tego jestem bo jak zwaly nie bylo to teraz zwala jak po alfie pvp da rade kapta pod jezor ? Wypilem 1l wina i 2x piwo i mam jeszcze 0.7 wina ktore wypije napewno na tego syfs NEP normalnie byl grzeczny dzis moj organizm nie dal rady
  • 2 / / 0
Słuchajcie, brałem jakies 4cmc albo inne gowno i bylo spoko, ale teraz serce bije ledwie wyczuwalnie, puls raczej w normie, tylko ze lekko. Zawroty glowy, paranoja. Pomozcie prosze. Mam wódke, zarzucić ją na uspokojenie? co robic?
  • 40 / 7 / 0
Zrób sobie wodę z cytryną, połóż się lub usiądź jak Ci wygodnie, oddychaj spokojnie, spróbuj się uspokoić. Nie wrzucaj alko. Jakieś minerałki z supli,
jeżeli masz to poceluj w herbatki ziołowe - melisa, rumianek, będzie ok.
Energia kosztuje.
  • 201 / 6 / 0
Potrzebuję porady. Właśnie pierwszy raz podałam sobie iv. Niestety, mogę tylko w nadgarstku, bo wszędzie indziej mam niewidoczne żyły. Po wbiciu, odciągnięciu tłoczka było okej, zapodałam, ale teraz mam całą spuchnięta rękę, czerwoną, jakby to rozlało się pod skórą - zrobił się jakby bąbel i gdzieniegdzie czerwone plamy. Czy to normalne? Ewentualnie jak temu zaradzić.
  • 38 / 1 / 0
Nie to nie jest normalne. Powinieneś czym prędzej udać się do lekarza z takimi sprawami nie ma  żartów
  • 41 / / 0
@ stubborn : udaj się na SOR. Pomogą spokojnie (najwyżej puszczą jakiś tekst z pogardą, nic więcej złego ci nie zrobią a pomogą bo to ich PSI obowiązek).
Jeśli zostaniesz w domu na własną rękę, może być źle.
Uwaga! Użytkownik 666rockstar666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czesc, mam problem po koksie jak biore 3 dni pod zad potem mam przez tydzien napady depresji i paniki :wall: , ale teraz trzyma mnie juz 1,5 tygodnia i nie wiem co zrobic nie moge nic zjesc ani nic budze sie rano z takimi napadami , nie moge pracowac. Prosze o rade moze ktos tak ma bo czytam o tym i nic nie moge znalesc. Dzieki z gory pozdrawiam
  • 7 / 1 / 0
Sprawa wygląda tak: godzinę temu przywaliłem setkę MST rozpuszczoną w 4 ml wody. (Ogólnie, trzeci strzał dnia dzisiejszego - przy poprzednich wszystko było 'si'.) Wejścia nie było w ogóle, poza mrowieniem w stopach , a faza jest bardzoo dziwna. Zero euforii, zero jakiejkolwiek przyjemności, żadnego ciepła - jest tylko osłabienie na granicy omdlenia (NIE JEST TO NOOD, od razu zaznaczam), silny wyrzut histaminowy, ból głowy i mięśni nóg, zawroty głowy i nudności bez wymiotów. Czy to symptomy nadchodzącej zapadki? Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy dzwonić po pogotowie...
!!!
!!
!
"Jestem nowym Werterem wieku dwudziestegopierwszego;
Jestem brudnym wyrzutkiem, chcącym czegoś lepszego."
  • 2011 / 124 / 0
Raczej pirogena. Odczekaj chwilę, obserwuj stan, spróbuj sobie w miarę równych interwałach określać czy się pogarsza czy polepsza, czy pozostaje sytuacja bez zmian.

Zabawne - pokazuje mi że wysłałeś posta o 22:15, u mnie jest 21:29, więc może zdążę Cię jeszcze ostrzec
Nie pukaj 3 raz MST!!!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.