Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Ja po trzech saszetkach branych wieczorem, i po kapie która weszła w NOCY bez światła, na odludziu, dalej mam siwe włosy. Potwierdzam fakt że przez strach można osiwieć, ja jednak mam 5-10 włosków siwych :) Światło też wyostrzone (po 3 miesiącach nie brania), powidoki i inne chuje-muje są.

@vart, a nie mówiłem? w ciemnościach jest lepiej :). A za plusa podziękowałem :)

EDIT:
Ty też to chcesz wdupiać? Hehe. Najlepiej by było tak na "pożegnanie" z benzą, wrzucić 4 bombki do żołądka i iść w nocy do lasu. Oczywiście nie samemu, w kilka osób, z latarkami itd. i rozjebać namiot w jakimś okrutnie ciemnym miejscu... Brrr aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl o tym hehe.

Nigdy tak nie zrobię . To jest przecież samobójstwo!
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1558 / 18 / 0
Ty też to chcesz wdupiać? Hehe. Najlepiej by było tak na "pożegnanie" z benzą, wrzucić 4 bombki do żołądka i iść w nocy do lasu. Oczywiście nie samemu, w kilka osób, z latarkami itd. i rozjebać namiot w jakimś okrutnie ciemnym miejscu... Brrr aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl o tym hehe.

Nigdy tak nie zrobię %-D . To jest przecież samobójstwo!
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Beif
Ty też to chcesz wdupiać?
taaaa Ostatnio mnie na eksperymenty wzieło. Ale tylko jednorazowo, na próbe ;-)
wrzucić 4 bombki do żołądka i iść w nocy do lasu
ojjjj, po tym co czytałem, to nawet w kilka osób i z latarkami by było ostro ....
A tak wrzucić i iść samemu w środku pochmurnej nocy do nieznanego lasu ...
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Chyba jeszcze benzydaminy nie jadłeś jak takie rzeczy mówisz...
Jak byś był już na kapie benzowej i chciał iść do lasu to byś nie doszedł, halucynacje by cię wygoniły w mniej niż 20 sekund...
  • 612 / 3 / 0
Beif
Chyba jeszcze benzydaminy nie jadłeś jak takie rzeczy mówisz...
Po pierwsze - tak, nie jadłem, ale zdaje sobie sprawe z efektów jakie wywołuje
Po drugie - nie mówiłem tego poważnie (mówiłem w sensie <odnosząc się do Twojego poprzedniego posta>: "pójść samemu itd. do lasu TO by dopiero było samobujstwo")
Nie chce się wyzłośliwiać, ale poćwicz czytanie ze zrozumieniem ;]
Z postu jasno wynika, o co mi chodziło ;]
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Bill, jeden raz można wziąć, czemu nie. Na spróbowanie. Ja byłem tak przerażony efektami ubocznymi (trzęsienie się obrazu co kilka minut, błyski, światełka, STRASZNIE WYRAŹNE powidoki... już się zaczynałem przyzwyczajać :P ), że myślałem że mi to już nie zejdzie. Na szczęście zeszło. Ale więcej nie wezmę :)

Te halucynacje są straszne.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 612 / 3 / 0
vart
Bill, jeden raz można wziąć, czemu nie.
Właśnie o to mi chodzi. Wziąć raz, zobaczyć te słynne halunki i tyle.
Planuje wziąć 3-4 paczki (oczywiście z opiekunem). Będzie hardkor, ale jak to ma być jednorazowa zabawa, to chce poznać moc cipacza w całej okazałości.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Po 2.5 saszetki nie ma jeszcze takich extra wyraźnych halucynacji. W sumie tylko 2 połknąłem, bo mi się troszkę popsiuło. Ale po 4 na bank będą :D Życzę powodzenia i ładnego Trip Raportu ;] kiedy zarzucasz?

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
jak się ma silną psychikę to trza sie z niej cieszyć i nie wystawiać na próby życia i śmierci w stylu nocego wypadu do lasu na tantum, bo potem może już nie być taka silna :-) kiedyś ciemności, horrorów, potworów wyskakujących spod łóżka itp w ogóle się nie bałam, wręcz przeciwnie. po sesji z tantum ze wkręcaniem sobie jak najstraszniejszych rzeczy ('no bo lubię się bać') kilka miesiecy temu do teraz w nocy mało co jest w stanie zmusić mnie do wstania z łóżka kiedy światło jest zgaszone. nie twierdzę że każdy tak będzie miał, ale to nie jest tak, że jak jesteś silny psychicznie to możesz się samemu 'straszyć' i sprawdzać ile wytrzymasz bez żadnych konsekwencji (i guess :-) )
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
ludzie, wam jeszcze sie chce brać to gówno??
-.-
szkoda zdrowia na to, naprawdę
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.