Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
17 kwietnia 2019Niedzielny80 pisze: Oczywiscie ze mozna sie tak uwalic palac ze zasniesz nad folia. Nic w tym specjalnego. Kwestia że zajmie Ci to wiecej czasu i troche wiecej towaru musisz wypalic.
Nie da się przeliczyc i odpowiedziec jaki efekt bedzie taki sam jak pukane 50mg.
To dawka dla mega swiezaka rozumiem te 50 mg :-)
Czyli przy idealnej vaporyzacji trzeba użyć mniej więcej dwa razy więcej towaru.
Swoją drogą jak chodzi np. o serotonigeniki to nienawidze szybkiego wjazdu i nieogaru, za to powoli narastająca przyjemność ze świadomością że już jest zajebiście ale to jeszcze nie peak jest boska <3 (o ile narośnie do fajnego poziomu co mi się w sumie nigdy nie zdarzało więc zawsze byłem rozczarowany XD), a z tego co widziałem to większość ludzi też lubi po nich ten agresywny wjazd i nieogar.
No to się zastanawiam jakbym miał z herą. Czy polubiłbym wjazd, czy nie...
A tak wgl to po tym jest taki nieogar na początku na wjeździe?
Najlepiej podejrzeć albo niech jakiś doświadczony grzejnik Ciebie nauczy palić
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Poza tym zadałem pytanie w faq ktoś odpowie prosze?
Zresztą przy pukaniu to po takim czasie również tolerka wzrasta ze dziennie pukaja po 3-4 cw i wiecej.
Co do palenia a walenia IV: wiekszosc osob uzywajac hery czy czegokolwiek innego IV ma "fetysz igly". Ja przyjmowalem w chuj swego czasu oksy, majki czy fenta dozylnie, ale nie ma tego fetyszu zeby koniecznie w zyle przyjebac. Kiedys mialem, przerabialem wszystko co mozna bylo podac dozylnie, obecnie mi to przeszlo. Znaczy nie bedac w dlugim ciagu (bo 2-3 dni cpania to jednak ciag) walilem dozylnie te 2-3 dni a potem przestawalem na 2-3 tygodnie. Obecnie jestem czysty ponad 3 tygodnie i nie tylko utrzymuje abstynencje, ale tez trzezwieje (dzieki grupie AA i wkrotce zaczynam realizowac program 12 krokow, w koncu mysle znalazlem rozwiazanie na wyjscie z nalogu, z kazdym dniem jestcoraz lepiej, jednak to nie miejsce na pisanie o tym). Pytam was o mus walenia po kablach. Macie tak? Slyszalem o osobach co zwykla sol fizjologiczna lub wode wstrzykiwali zeby tylko sie ukluc. Tez tak macie?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.