Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
17 kwietnia 2019Niedzielny80 pisze: Oczywiscie ze mozna sie tak uwalic palac ze zasniesz nad folia. Nic w tym specjalnego. Kwestia że zajmie Ci to wiecej czasu i troche wiecej towaru musisz wypalic.
Nie da się przeliczyc i odpowiedziec jaki efekt bedzie taki sam jak pukane 50mg.
To dawka dla mega swiezaka rozumiem te 50 mg :-)
Czyli przy idealnej vaporyzacji trzeba użyć mniej więcej dwa razy więcej towaru.
Swoją drogą jak chodzi np. o serotonigeniki to nienawidze szybkiego wjazdu i nieogaru, za to powoli narastająca przyjemność ze świadomością że już jest zajebiście ale to jeszcze nie peak jest boska <3 (o ile narośnie do fajnego poziomu co mi się w sumie nigdy nie zdarzało więc zawsze byłem rozczarowany XD), a z tego co widziałem to większość ludzi też lubi po nich ten agresywny wjazd i nieogar.
No to się zastanawiam jakbym miał z herą. Czy polubiłbym wjazd, czy nie...
A tak wgl to po tym jest taki nieogar na początku na wjeździe?
Najlepiej podejrzeć albo niech jakiś doświadczony grzejnik Ciebie nauczy palić
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Poza tym zadałem pytanie w faq ktoś odpowie prosze?
Zresztą przy pukaniu to po takim czasie również tolerka wzrasta ze dziennie pukaja po 3-4 cw i wiecej.
Co do palenia a walenia IV: wiekszosc osob uzywajac hery czy czegokolwiek innego IV ma "fetysz igly". Ja przyjmowalem w chuj swego czasu oksy, majki czy fenta dozylnie, ale nie ma tego fetyszu zeby koniecznie w zyle przyjebac. Kiedys mialem, przerabialem wszystko co mozna bylo podac dozylnie, obecnie mi to przeszlo. Znaczy nie bedac w dlugim ciagu (bo 2-3 dni cpania to jednak ciag) walilem dozylnie te 2-3 dni a potem przestawalem na 2-3 tygodnie. Obecnie jestem czysty ponad 3 tygodnie i nie tylko utrzymuje abstynencje, ale tez trzezwieje (dzieki grupie AA i wkrotce zaczynam realizowac program 12 krokow, w koncu mysle znalazlem rozwiazanie na wyjscie z nalogu, z kazdym dniem jestcoraz lepiej, jednak to nie miejsce na pisanie o tym). Pytam was o mus walenia po kablach. Macie tak? Slyszalem o osobach co zwykla sol fizjologiczna lub wode wstrzykiwali zeby tylko sie ukluc. Tez tak macie?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.