Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 317 / 0
ale ty pisałeś o blasze do pukania.....i dalej nie wiem co to ??
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1100 / 273 / 0
@AlienForms jak się ma jaranie do pukania, o to mu chodzi, jaranie browna z blachy vs pukanie, takie to niejednoznaczne gramatycznie po prostu
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
17 kwietnia 2019Niedzielny80 pisze:
Oczywiscie ze mozna sie tak uwalic palac ze zasniesz nad folia. Nic w tym specjalnego. Kwestia że zajmie Ci to wiecej czasu i troche wiecej towaru musisz wypalic.
Nie da się przeliczyc i odpowiedziec jaki efekt bedzie taki sam jak pukane 50mg.
To dawka dla mega swiezaka rozumiem te 50 mg :-)
Jak się nie da przeliczyć? Jeśli ufać internetowi, biodostępność wziewnie to 44–61% a iv to pewnie gdzieś od 90% do 100%
Czyli przy idealnej vaporyzacji trzeba użyć mniej więcej dwa razy więcej towaru.

Swoją drogą jak chodzi np. o serotonigeniki to nienawidze szybkiego wjazdu i nieogaru, za to powoli narastająca przyjemność ze świadomością że już jest zajebiście ale to jeszcze nie peak jest boska <3 (o ile narośnie do fajnego poziomu co mi się w sumie nigdy nie zdarzało więc zawsze byłem rozczarowany XD), a z tego co widziałem to większość ludzi też lubi po nich ten agresywny wjazd i nieogar.

No to się zastanawiam jakbym miał z herą. Czy polubiłbym wjazd, czy nie...
A tak wgl to po tym jest taki nieogar na początku na wjeździe?
  • 8103 / 914 / 0
Palenie heroiny jest dla osób co już nie maja miejsca gdzie się kłuć albo boja się i.v.
Najlepiej podejrzeć albo niech jakiś doświadczony grzejnik Ciebie nauczy palić :hel:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 530 / 141 / 0
Niekoniecznie „boją”. Czym innym jest wstrzykiwanie sobie czegoś co już jest w ampułkach i jest przeznaczone do wstrzykiwanie, czym innym jest coś przerobionego z tabletek, a czym innym towar z ulicy. Nie trzeba mieć lęku/fobii przed igłami żeby uznać, że wstrzykiwanie heroiny to nie jest najlepszy pomysł.
  • 1610 / 55 / 0
Jakby mi ktoś wbijał to jeszcze ok, ale samemu to przecież nie potrafie a na pewno takie łatwe to nie jest, i bym się popalił. Do tego jednak trzeba mięć odwagi, aczkolwiek domyślam się, że to jak z wciąganiem, raz się dowiesz jak to jest i potem ból już nie obchodzi : )

Poza tym zadałem pytanie w faq ktoś odpowie prosze?
  • 443 / 55 / 0
Znam ludzi sporo ludzi co palą od 5,6,7 lat i nie chcą przechodzić na pukanie. Oczywiście będąc w ciagu z rok i więcej to tolerancja wzrasta i dziennie wypalają od 3 do 6 cwiartek. Tolerancja rzecz normalna i oczywista.
Zresztą przy pukaniu to po takim czasie również tolerka wzrasta ze dziennie pukaja po 3-4 cw i wiecej.
  • 1610 / 55 / 0
Kurwa jak tak można wydawać na to ponad 100 dziennie. Jacyś bogacze się znaleźli lol
  • 1360 / 180 / 0
Tez sie zastanawialem kiedys skad ludzie biora kase na nalog. Sa tacy co w godzine-dwie sa w stanie ukrasc tyle ciuchow czy kosmetykow/kaw/slodyczy (najlepiej oplaca sie krasc ciuchy, najwieksza kasa z tych co wymienilem), ze zarobia w ta godzine-dwie 500-1000zl i nawet przy tolerce na 5 cwiartek maja na 2-3 dni cpania i jedzenie. Czesc ludzi prowadzi dzialalnosc gospodarcza na wlasna reke zarabiajac zalozmy 10-20 kola lub pracuja w korporacjach na srednich lub w miare wysokich stanowiskach z zarobkami 5-10 kola. Sa tez tacy, ktorzy nie maja kasy i zebrza np. Taki "zebrak" moze stac sie zawodowcem i tak "pracowac", przez caly dzien taka osoba jest w stanie zarobic +200zl, 300zl to slyszalem lekko idzie zarobic, zalezy tez ile sie komu chce godzin tak "pracowac" i jakie ma danego dnia szczescie, bo zdarzaja sie przypadki jak rozmawialem z jednym "wedkarzem", ze stowe czy dwie dostana od jednej osoby. Niektorzy zrobili z tego tak jak wlasnie pisze zawod, zyja normalnie, nawet niektorzy nie sa w nalogu, sa na bezrobociu, maja zalozmy dzieci i 500 plus, ale po prostu nie chce im sie pracowac za zalozmy 3 kola i ubieraja stare ciuchy i zebraja. Bo po co pracowac za 3 kola jak mozna lekkim chujem zarobic 200zl dziennie zebrajac? Szczegolnie w duzych miastach Polski jest to powszechne. Przekroj osob w nalogu heroinowym jest ogromny, dzis cpaja ludzie o ktorych bys nie pomyslal, ze cpaja. To juz nie czasy kompociarzy z dworcow. Chociaz znam kompociarzy ze Slaska tez normalnie, uczciwie pracujacych. I jeszcze ta cena kompotu 7-10zl za naprawde mocny kompot (nie taki prosto z gara wiadomo gdzie cent rowny jest cwiarze browna a 2 centy, no moze 2,5 to max dla osoby z wyjebana tolerka; sprzedajac kompot prosto z gara mase osob by sie poprzekrecala, mowie o mocnym ale takim, ze 3 centy robia juz konkretnie).

Co do palenia a walenia IV: wiekszosc osob uzywajac hery czy czegokolwiek innego IV ma "fetysz igly". Ja przyjmowalem w chuj swego czasu oksy, majki czy fenta dozylnie, ale nie ma tego fetyszu zeby koniecznie w zyle przyjebac. Kiedys mialem, przerabialem wszystko co mozna bylo podac dozylnie, obecnie mi to przeszlo. Znaczy nie bedac w dlugim ciagu (bo 2-3 dni cpania to jednak ciag) walilem dozylnie te 2-3 dni a potem przestawalem na 2-3 tygodnie. Obecnie jestem czysty ponad 3 tygodnie i nie tylko utrzymuje abstynencje, ale tez trzezwieje (dzieki grupie AA i wkrotce zaczynam realizowac program 12 krokow, w koncu mysle znalazlem rozwiazanie na wyjscie z nalogu, z kazdym dniem jestcoraz lepiej, jednak to nie miejsce na pisanie o tym). Pytam was o mus walenia po kablach. Macie tak? Slyszalem o osobach co zwykla sol fizjologiczna lub wode wstrzykiwali zeby tylko sie ukluc. Tez tak macie?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 995 / 104 / 0
To jest normalne. Widzialem malolaty jak w osrodku wciagaly proszek do prania (analogiczny mechanizm przy innej ROA). Lekomani tez czesto maja nieco wiecej "emocji" polykajac jakakolwiek tabletke np zwykly apap, niz nielekomani. Co do zarabiania hajsow - nie ma wiekszego motywatora do zarabiania pieniedzy od dragow (w obliczu skreta $ zawsze sie znajda).
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.