Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 356 / 44 / 0
Czy serbskie klony też mają ten mentolowy smaczek?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 917 / 503 / 0
Nie wiem, ale czeskie nie mają.
Aczkolwiek są przyjemne w rozgryzaniu
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1065 / 316 / 5
Mnie to się wydaje, że to clon sam w sobie ma ten miętowy czy też mentolowy smak.
Możliwe, że w pl jest on dodatkowo wzmacniany ale nie wiem.
Możliwe, że czeskie clony mają jakiś mocno gorzki wypełniacz który zabija smak samego clona
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 935 / 166 / 0
Dla mnie już 2mg klona jest gorzki. Jak brałam tabletki 0,5 to były inne w smaku i szybko się rozpuszczały pod językiem. Teraz jak mam 2mg w jednej tabletce to jest nieprzyjemny pod językiem i wolę trzymać krótko a poźniej połknąć. 2mg też się dłużej rozpuszcza, tabletka ma inny kolor i w ogóle klony dwójki są okropne pod język. Oczywiście nie smakują tak paskudnie jak alpra chociażby, bo ją trzeba połykać ekspresowo, ale ja na przykład wyczuwam różnicę pomiędzy tabletkami 0.5 a 2mg przy podaniu pod język.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.