Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 358 / 44 / 0
Czy serbskie klony też mają ten mentolowy smaczek?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 919 / 503 / 0
Nie wiem, ale czeskie nie mają.
Aczkolwiek są przyjemne w rozgryzaniu
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1065 / 316 / 5
Mnie to się wydaje, że to clon sam w sobie ma ten miętowy czy też mentolowy smak.
Możliwe, że w pl jest on dodatkowo wzmacniany ale nie wiem.
Możliwe, że czeskie clony mają jakiś mocno gorzki wypełniacz który zabija smak samego clona
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 935 / 166 / 0
Dla mnie już 2mg klona jest gorzki. Jak brałam tabletki 0,5 to były inne w smaku i szybko się rozpuszczały pod językiem. Teraz jak mam 2mg w jednej tabletce to jest nieprzyjemny pod językiem i wolę trzymać krótko a poźniej połknąć. 2mg też się dłużej rozpuszcza, tabletka ma inny kolor i w ogóle klony dwójki są okropne pod język. Oczywiście nie smakują tak paskudnie jak alpra chociażby, bo ją trzeba połykać ekspresowo, ale ja na przykład wyczuwam różnicę pomiędzy tabletkami 0.5 a 2mg przy podaniu pod język.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5330 / 956 / 0
Nie jadłem dawno klonów, ale mnie się zazwyczaj nie chciało tak długo czekać nim się rozpuści pod językiem tabletka po prostu polykalem. Ale smak może się zmienił nie wiem ale dawniej był spoko neutralny ani to gorzkie ani to nie dobre raczej wyraźnie wyczuwalny smak menotlowo/miętowy. Pisze o krzyżakach 2mg.

W porównaniu do alpry to jest smaczny :) alpra to na specyficzny bardzo gorzki smak, relanium trochę jak mąka, drażetki lorafenu otoczkę mają słodka natomiast. Jednak jak mówię u mnie to leci oral nie bawię się w jakieś podjęzykowe podania i tak benzodiazepiny w większości poza małymi wyjątkami jak np midazolam mają 90% przyswajalności tym RoA.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 358 / 44 / 0
Z tego co udało mi się ustalić (może być że to brednie nie wiem) to te serbskie mają dużo krótszy skład jak chodzi o wypełniacze, chociaż tabletki wizualnie chyba są większe od polskich, no ciekawe jak one wypadają.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.