Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 618 / 10
Wypiłem srebrnego/białego (nie pamiętam nazwy, ale opakowanie świetne) Monstera dzień po eti, na zmulenie, no średnio pomogło :-/
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 8103 / 909 / 0
Tez mam czasem tak z benzo, jak zamula za mocno.Pije energetyka i jeszcze gorzej zamula.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 4920 / 859 / 0
Tak zwana reakcja paradoksalna. Zdarza się b.rzadko ale jednak jak widać wszystko jest możliwe :)
  • 18 / 2 / 0
Czerwony monster, ten z edycji hamiltona, zawiódł mnie.
Już nie spróbuje żadnego nowego samaku tej marki.
Uwaga! Użytkownik NBAyoungboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9400 / 1839 / 2
[mention]STR88[/mention]

Super pomysl po benzo energol :-D
Zwlaszcza, ze energole zawieraja tauryne ktora jest gaba-ergikiem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3854 / 315 / 0
Jak już wcześniej wspominałem, "energetyki" są dla ludzi, którzy ruszają ustami przy czytaniu. Nie lepiej napić się kawy, jak dorosły człowiek ?
Gość u mnie w mieście odjechał po tym, bo chlał to litrami. Rano znaleźli go sztywnego w cieciówce.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
14 grudnia 2017Procent pisze:
Rano znaleźli go sztywnego w cieciówce.
Dlatego pije max. 1 energetyka na tydzien.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 172 / 12 / 0
14 grudnia 2017Procent pisze:
Jak już wcześniej wspominałem, "energetyki" są dla ludzi, którzy ruszają ustami przy czytaniu. Nie lepiej napić się kawy, jak dorosły człowiek ?
Gość u mnie w mieście odjechał po tym, bo chlał to litrami. Rano znaleźli go sztywnego w cieciówce.
Dajcie spokój z kawą - tylko wali z ust. Nie lepiej łykać tabsy z kofeiną jak normalny ćpun?

A energetyki to sam cukier. Tigery, monstery etc. jeden ciul.
  • 9400 / 1839 / 2
Heh kofa+ theanina.
Guarana+ tauryna + theanina
4 pak zen szeniowy
Ginkgo+zen szen
Bacopa + tauryna

Takie moje energole.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6 / / 0
Jestem uzależniony. Wypijam dziennie min 500ml od kilku lat + kawa + alko. Nie mam widocznych skutków ubocznych, ale to się pewnie niebawem zmieni :/
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.