Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 618 / 10
Wypiłem srebrnego/białego (nie pamiętam nazwy, ale opakowanie świetne) Monstera dzień po eti, na zmulenie, no średnio pomogło :-/
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 8103 / 909 / 0
Tez mam czasem tak z benzo, jak zamula za mocno.Pije energetyka i jeszcze gorzej zamula.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 4920 / 859 / 0
Tak zwana reakcja paradoksalna. Zdarza się b.rzadko ale jednak jak widać wszystko jest możliwe :)
  • 18 / 2 / 0
Czerwony monster, ten z edycji hamiltona, zawiódł mnie.
Już nie spróbuje żadnego nowego samaku tej marki.
Uwaga! Użytkownik NBAyoungboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9400 / 1839 / 2
[mention]STR88[/mention]

Super pomysl po benzo energol :-D
Zwlaszcza, ze energole zawieraja tauryne ktora jest gaba-ergikiem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3854 / 315 / 0
Jak już wcześniej wspominałem, "energetyki" są dla ludzi, którzy ruszają ustami przy czytaniu. Nie lepiej napić się kawy, jak dorosły człowiek ?
Gość u mnie w mieście odjechał po tym, bo chlał to litrami. Rano znaleźli go sztywnego w cieciówce.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
14 grudnia 2017Procent pisze:
Rano znaleźli go sztywnego w cieciówce.
Dlatego pije max. 1 energetyka na tydzien.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 172 / 12 / 0
14 grudnia 2017Procent pisze:
Jak już wcześniej wspominałem, "energetyki" są dla ludzi, którzy ruszają ustami przy czytaniu. Nie lepiej napić się kawy, jak dorosły człowiek ?
Gość u mnie w mieście odjechał po tym, bo chlał to litrami. Rano znaleźli go sztywnego w cieciówce.
Dajcie spokój z kawą - tylko wali z ust. Nie lepiej łykać tabsy z kofeiną jak normalny ćpun?

A energetyki to sam cukier. Tigery, monstery etc. jeden ciul.
  • 9400 / 1839 / 2
Heh kofa+ theanina.
Guarana+ tauryna + theanina
4 pak zen szeniowy
Ginkgo+zen szen
Bacopa + tauryna

Takie moje energole.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6 / / 0
Jestem uzależniony. Wypijam dziennie min 500ml od kilku lat + kawa + alko. Nie mam widocznych skutków ubocznych, ale to się pewnie niebawem zmieni :/
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.