Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 192 / 2 / 0
A co to znaczy że ja nigdy nie mam halucynacji tylko samą przyjemną fazę ? :)
To że mam mocną psychikę ? Mi sie wydaje że tak, bo nigdy sie w niczym nie poddaje, nigdy zadnych dołków itp itd. To tylko domysły - Ale tak Jest.

Amator : miesiąc to w sumie też mało :) a dlaczego , to nie chce mi sie teraz tego opisywac :) Może to zrobie jak sie naćpam - ale nie wiem kiedy to nastąpi. :)
Powiem tylko krótko : rób czesto (caly czas) takie długie przerwy - bedzie ok wtedy.
Pozdro
  • 100 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JohnSmith »
@up za małe dawki pewnie. Ja miałem raz po przedawkowaniu w czasie zs taki pisk. Później tego samego dnia siedziałem na klatce po ciemaku z kolegą i on spał zajebany kanna a ja z nim dialog w głowie.
  • 192 / 2 / 0
No to raczej dobrze że małe dawki biore nie ? :)
  • 698 / 172 / 0
Halucynacje po 3-MMC? Bez żartów... chociaż właśnie sobie przypomniałem, że kiedyś siedząc w ciemnym pokoju przy kompie miałem wrażenie, że otaczają mnie rośliny, tak jakby ktoś postawił 2 duże krzewy zaraz za mną. To dodatkowo uprzyjemniło mi miłą nasiadówkę :-)
  • 570 / 8 / 0
ja czytalem ksiazki i ogladalem filmy po 3mmc jak byl jeszcze zolty proch lezac na lozku patrzac na sufit

po 250mg i.v

ale to bylo na "Wyciszenie" do alfy hukane

teraz tez mam ice / lod odmiany nie wiem coz tym zrobic wlasciwie czego sie spodziewac tego co zawsze ;d
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 192 / 2 / 0
Egzotiko szpecu od wszystkiego i od dużych miksów opisz proszę działanie tego Lodzika 3mmc :) Bo dostane na próbe jedynke może jutro albo w nastepnym tygodniu.
Nie wiem czy fajnie sobie czekać na paczke bo będzie miła faza czy raczej przecietne lub słabe jest to 3mmc.

Jeśli chodzi o mój tryb życia proszkowego to tak:
Od prawie roku biore tylko i wyłącznie 3mmc i to regularnie z przerwami po prawie 2 tygodnie. Czasami sniff czasami oral.
Jesli mam w miare dobry sorcik to w zupełności starcza mi sniff 100 mg.

Czekam na opis tego ice, oby był wart czekania :D
Z gory dziekuje.
  • 570 / 8 / 0
no ja zazylem w zlym momencie i to niewielką dawkę dopadla mnie nostalgia

co jakis czas usmiech probuje sie przebić ale przeciez spaliles wszystkie mosty przez swoję i.v w domach kumpli...
i takie tam

ice kolega wczesniejszy ocenial jako najlepszy z trojek sort sniffem pozniej dostal alfe i zarowke i tak zostalo..

kamienie dosyc duze ten mial 120mg
ci powieimm ziomek ze jest inwazyjne jak inne ketony ale powoduje to ze nogi chcą taczyć i poprawia mi nastruj minus temp ciala wzrasta

musze przeprosic sie do 3mmc lod podanej od niechecenia oralnie podnioslo mnie na duchu i dalsze pomysly ;l)
chociaz na oczy nie widze bo nie mam wo gole spojowek przez mix alf/pent/troja ;d
Warszawski Cpun pisze:
  • 192 / 2 / 0
Twój post jest strasznie chaotyczny. Ogarnij się. Następnego posta chcę przeczytać normalnie a nie takie byle co
  • 570 / 8 / 0
ile dorzutek dziala 3mmc ? %)
poszla druga i.v z pentem proprocje 1:1 ok 150mg prochu na prstryka

calkiem przyjemnie o wiele lepiej niz po pencie solo
Warszawski Cpun pisze:
  • 1854 / 215 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
Na mnie działa tak porządnie 2-3 dorzutki, ale i tak lecę zawsze do końca wora ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.