Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 493 / 144 / 0
feta na pewno mogła negatywnie na Twoje doświadczenia wpłynąć, jednak jest to tylko jeden z elementów układanki. Możesz spróbować mieszać to zioło z suszem cbd, jest szansa że to pomoże. Profil działania będzie inny, być może bliżej tego czego szukasz.
  • 1927 / 314 / 0
Próbowałem CBD miło się komponuje z mocną mj o zawartości </=0.5% a THC 20%+. Osobiście korzystam z oleju z Kombinatu i jakość topowa 2-3 krople i faza kompletnie inna. Porównywałem tę synergię do jakby się wzięło benzo. Ale bez marihuany, solo takich 3 czy nawet 6 kropel bym nie poczuł nawet - moc widać wraz z ziołem.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 16 / / 0
Za tydzień zapale 1 raz od miesiąca, koleżanka ma jointa który jej zalegał 7 miesięcy w domu, leżał u niej w pokoju cały czas, mówi że to mieszanka 70/20/10 - THC-cbd-tytoń
Jestem bardzo ciekawy działania, dotychczas nigdy nie zapaliłem mieszanej trawy z czymś

Ps. O ile w ogóle zadziała bo trochę leżał
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2025 przez D0natt0, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 194 / 28 / 0
ja raz palilem takie zlezale, nie polecam skopcilem chyba z 5 wiader i 0 efektow, suche na wiór smak palonego popcornu, a w pluco to tak jebalo ze sie rzygac chcialo
dawka czyni truciznę
  • 12510 / 2426 / 0
Brzmi jakbyś dopalał AVB (already vaped bud) : )
  • 194 / 28 / 0
no wlasnie to abv nie bylo, u ziomka w piwnicy znalazlem raz w samarce otwartej. Z 3g tam bylo jak nic ladne topy ale juz po termini przydatnosci
dawka czyni truciznę
  • 1927 / 314 / 0
Za stare i sie zlezalo. Robi sie takie brazowe jak abv
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 493 / 144 / 0
ja jak mocno wyschnięte które leżało ponad rok zapaliłem to działało, ale przechowywałem to w pojemniku który jakoś tam odsysa powietrze i daje namiastkę próżniowego pakowania, więc myślę że na spokojnie powinno zadziałać po 7 miesiacach
  • 1 / / 0
18 stycznia 2025D0natt0 pisze:
Za tydzień zapale 1 raz od miesiąca, koleżanka ma jointa który jej zalegał 7 miesięcy w domu, leżał u niej w pokoju cały czas, mówi że to mieszanka 70/20/10 - THC-cbd-tytoń
Jestem bardzo ciekawy działania, dotychczas nigdy nie zapaliłem mieszanej trawy z czymś

Ps. O ile w ogóle zadziała bo trochę leżał
tez kiedys mialem takiego kapcia zalegajacego tylko u mnie lezal kolo 4 miesiecy dzialal normalnie wiec wydaje mi sie ze bedzie git a co do mieszanki to mega dobry sposob jak uzywalem z cbd to bylem bardziej rozluzniony niz zwykle wiec to serio spoko
  • 552 / 49 / 0
Samo powietrze chyba aż tak nie szkodzi co leżenie na słońcu albo w cieple. Zależy też jaka wilgotność powietrza, w piwnicy mogło porosnąć grzybami. Trzeba założyć, że dobrze skręcony lolek, który był trzymany w szufladzie 7msc (to tylko pół roku) będzie działać w miarę normalnie, bo część terpenów jednak mogła ulecieć. Także @D0natt0, nie nastawiaj się na palenie całego samemu bo możesz mieć powtórkę z rozrywki :D choć wiadomo lolek to nie wiadro, a i cbd zmniejszy troszkę psychodelę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.