Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 499 / 149 / 0
feta na pewno mogła negatywnie na Twoje doświadczenia wpłynąć, jednak jest to tylko jeden z elementów układanki. Możesz spróbować mieszać to zioło z suszem cbd, jest szansa że to pomoże. Profil działania będzie inny, być może bliżej tego czego szukasz.
  • 2117 / 351 / 0
Próbowałem CBD miło się komponuje z mocną mj o zawartości </=0.5% a THC 20%+. Osobiście korzystam z oleju z Kombinatu i jakość topowa 2-3 krople i faza kompletnie inna. Porównywałem tę synergię do jakby się wzięło benzo. Ale bez marihuany, solo takich 3 czy nawet 6 kropel bym nie poczuł nawet - moc widać wraz z ziołem.
like the others before you
one by one we will take you
  • 50 / 1 / 0
Za tydzień zapale 1 raz od miesiąca, koleżanka ma jointa który jej zalegał 7 miesięcy w domu, leżał u niej w pokoju cały czas, mówi że to mieszanka 70/20/10 - THC-cbd-tytoń
Jestem bardzo ciekawy działania, dotychczas nigdy nie zapaliłem mieszanej trawy z czymś

Ps. O ile w ogóle zadziała bo trochę leżał
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2025 przez D0natt0, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 206 / 33 / 0
ja raz palilem takie zlezale, nie polecam skopcilem chyba z 5 wiader i 0 efektow, suche na wiór smak palonego popcornu, a w pluco to tak jebalo ze sie rzygac chcialo
dawka czyni truciznę
  • 12822 / 2494 / 0
Brzmi jakbyś dopalał AVB (already vaped bud) : )
  • 206 / 33 / 0
no wlasnie to abv nie bylo, u ziomka w piwnicy znalazlem raz w samarce otwartej. Z 3g tam bylo jak nic ladne topy ale juz po termini przydatnosci
dawka czyni truciznę
  • 2117 / 351 / 0
Za stare i sie zlezalo. Robi sie takie brazowe jak abv
like the others before you
one by one we will take you
  • 499 / 149 / 0
ja jak mocno wyschnięte które leżało ponad rok zapaliłem to działało, ale przechowywałem to w pojemniku który jakoś tam odsysa powietrze i daje namiastkę próżniowego pakowania, więc myślę że na spokojnie powinno zadziałać po 7 miesiacach
  • 1 / / 0
18 stycznia 2025D0natt0 pisze:
Za tydzień zapale 1 raz od miesiąca, koleżanka ma jointa który jej zalegał 7 miesięcy w domu, leżał u niej w pokoju cały czas, mówi że to mieszanka 70/20/10 - THC-cbd-tytoń
Jestem bardzo ciekawy działania, dotychczas nigdy nie zapaliłem mieszanej trawy z czymś

Ps. O ile w ogóle zadziała bo trochę leżał
tez kiedys mialem takiego kapcia zalegajacego tylko u mnie lezal kolo 4 miesiecy dzialal normalnie wiec wydaje mi sie ze bedzie git a co do mieszanki to mega dobry sposob jak uzywalem z cbd to bylem bardziej rozluzniony niz zwykle wiec to serio spoko
  • 624 / 71 / 0
Samo powietrze chyba aż tak nie szkodzi co leżenie na słońcu albo w cieple. Zależy też jaka wilgotność powietrza, w piwnicy mogło porosnąć grzybami. Trzeba założyć, że dobrze skręcony lolek, który był trzymany w szufladzie 7msc (to tylko pół roku) będzie działać w miarę normalnie, bo część terpenów jednak mogła ulecieć. Także @D0natt0, nie nastawiaj się na palenie całego samemu bo możesz mieć powtórkę z rozrywki :D choć wiadomo lolek to nie wiadro, a i cbd zmniejszy troszkę psychodelę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.