one by one we will take you
Jestem bardzo ciekawy działania, dotychczas nigdy nie zapaliłem mieszanej trawy z czymś
Ps. O ile w ogóle zadziała bo trochę leżał
one by one we will take you
18 stycznia 2025D0natt0 pisze: Za tydzień zapale 1 raz od miesiąca, koleżanka ma jointa który jej zalegał 7 miesięcy w domu, leżał u niej w pokoju cały czas, mówi że to mieszanka 70/20/10 - THC-cbd-tytoń
Jestem bardzo ciekawy działania, dotychczas nigdy nie zapaliłem mieszanej trawy z czymś
Ps. O ile w ogóle zadziała bo trochę leżał
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.